Forumet - Ge fan i att bete dig rasistiskt mot mörkhåriga.

Ge fan i att bete dig rasistiskt mot mörkhåriga.

228 0 18
​​http://www.sourze.se/Sn%C3%A4lla_f%C3%B6rl%C3%A5t_mig_jag_%C3%A4r_rasist_10104​646.asp​

Varje dag får vi höra hur diverse personer orsakar hemskheter i världen. Muslimer kör flygplan in i WTC, sydafrikaner våldtar niomånaders baby, palestinska självmordsbombare usch och ve, invandrare låg bakom våldtäkten i Rissne, och så vidare, och så vidare. Det är inte så konstigt att vi blir smygrasister allihop.

ÅH, när fan ska folk fatta att det beror på okunskap, miljö/samhälle?? Indolent är fan ordet för sådana människor med äckliga fördomar.
Var hur djävla rasistiska ni vill, finns det ngn statistik som bevisar att invandrare är aggressivare (lol) så följ den.
Jag har hört att många våldtäktsmän brytit på annat språk när de talat svenska, kan de bero på att de inte är infödda i Sverige? Ja.
(Måste också påpeka att även rasister/nazister våldtar & begår brott)
Så snälla ge fan i att vara rasistiska mot mörkhåriga då det faktiskt existerar svenskar ("svenskar", de är inte svenska ursprungligen tror jag) som är brunögda & blonda eller både brunögda och brunhåriga men även också folk med etniskt ursprung som är infödda Svenskar/svenskor.
Det är pga er rasister som man blir fucking tvungen att sitta hemma ibland, idioter (ja, ge mig en till varningspoäng, im begging you).

Spana också in:

detberorpå:

Jag har hört att många våldtäktsmän brytit på annat språk när de talat svenska, kan de bero på att de inte är infödda i Sverige? Ja.


Ja, fy fan för våldtäktsmän som bryter på ett annat språk, ska en invandrare komma hit och våldta får han ta mig fan lära sig språket först.

Nej men seriöst, en till F15 som ska påverka genom att påpeka det uppenbara.

Och förövrigt är du så jävla otydlig att jag inte orkar ta dig på allvar.
poughkeepsie:

Och förövrigt är du så jävla otydlig att jag inte orkar ta dig på allvar.


Är man intelligent kan man förstå det mesta hur otydligt det än är.
Och att du inte tar mig på allvar gör mig inget, det är liksom din förlust.. Att due så i*iotisk att du inte förstår och väljer att hata en hel folkgrupp.

HelylleHerman:

Efter det du skrev nu lär folk absolut inse hur fel det är :)


använder du dig precis av ironi?

OF 5:

nej sanning


sanning att jag våldtar?

dazed_and_confused:

OMG du är så klarsynt!


använde du dig också av ironi lr ska ja tare som en komplimang?
HelylleHerman:

Inte bitter och kränkt, hoppas jag? =)


Neh, faktiskt inte..
Ingen har betett sig rasistiskt (grovt) mot mig någon gång men jag har sett andra som särbehandlas pga etnisk bakgrund ;s och sådana minnen blir som ett Tillskott samtidigt som jae fett sur & då exploderar jag nästan.. Typ iaf :(
sen att folk tkr jae otydlig & ointelligent gör mig inte ett skit (: