Forumet - Ge inte fritt fram för homosex

Ge inte fritt fram för homosex

3001 0 36
Det skulle inte förvåna mig om homosex blir ungdomarnas nya preventivmedel. Alla vet att nutida preventivmedel ger sjukdomar och obehag. Ungdomar som vill leva i otukt kommer att av nyfikenhet pröva homosex om det blir fritt fram. Tänk på att det är lättare att stämma i bäcken än i ån.
Vad gör ni om det blir en lavinartad ökning? En sådan ökning kommer bara att bevisa att homosex inte är medfött som en del felaktigt vill påskina. Ge de stackars vilseförda behandlingshem där de kan få hjälp.
Skulle du vilja se ditt eget barn eller barnbarn vilsefört av en vuxen homosexuell?
Tänk efter före.

M-L Johansson - fyrbarnsmor

Spana också in:

Hampie:

http://www.smp.se/nyheter/lobbyn/insandare/ge-inte-fritt-fram-for-homos​ex%281827...


Vi ber om ursäkt för att DU har hamnat här. Anledningen till detta är att vi för tillfället upplever driftstörningar. Vi hoppas kunna lösa dessa problem så snart som möjligt och önskar er välkommen tillbaka till smp.se om några minuter. [crazy][crazy]
AndyH:

En person som frivilligt väljer att ha homosex tycker nog inte att det är något fel och vill sannolikt inte heller ha nån "hjälp".


En person som frivilligt väljer att mörda en människa tycker nog inte att det är något fel och vill nog med alla sannolikhet inte heller ha någon "hjälp".
BLODÅDRA:

Alla vet att nutida preventivmedel ger sjukdomar och obehag.
Jasså på vilket vis? Du får hemskt gärna diktera upp här exakt vilka "obehag" och "sjukd[tard]omar" du menar.


BLODÅDRA:

Ungdomar som vill leva i otukt kommer att av nyfikenhet pröva homosex om det blir fritt fram.


Vilket dom inte redan gör idag då kanske? Kan ju även bero på att
folk i allmänhet har börjat accepterat homosexualitet. Det till följd av att ungdomar som känner sig osäkra, vågar testa sin kropp och psyke på ett helt annat vis. Otukt? -Du är otukt!

BLODÅDRA:

Ge de stackars vilseförda behandlingshem där de kan få hjälp.


Vi kanske ska inrätta behandlingshem i Sverige för sådana som dig?


Mamma må du va i all ära,
men jag tycker du verkar rätt så blåst. [bigcheers]
Exkrement:

Om det är någon i sammanhanget som är blåst så är det nog du, som inte fattade att hon bara citerade en insändare i sin lokaltidning. Sedan att insändarskribenten har rätt i sak är en annan femma.


Ursäkta mig så mycket, såg nämligen inga som helst citat tecken i hennes inlägg. Tog då för givet att hon själv skrivit detta inlägg med egna ord. Vore ju enklare om hon lärde sig skriva i ett någorlunda korrekt upplägg. Jag läste hennes inlägg, skummade snabbt igenom och kollade ifall någon hade givit henne ett svar på tal.

Märkte dessvärre inte den lilla text där hon skrev vart hon hade läst det, längre ner i diskussionen. Så om jag får vidhålla, så må hon vara blåst i svenskan iaf [crazy]
marcuz:

Märkte dessvärre inte den lilla text där hon skrev vart hon hade läst det, längre ner i diskussionen. Så om jag får vidhålla, så må hon vara blåst i svenskan iaf [crazy]


Eller så är det du som är blåst som inte kan hitta ett enkelt litet inlägg, eller tänka efter lite innan man kommenterar. Hur pass stor tror du sannolikheten är att en fyrabarnsmor hänger på ungdomar.se?