Forumet - Ge mig ett bra skäl till "korrekt" handling i följande scenario:

Ge mig ett bra skäl till "korrekt" handling i följande scenario:

4518 0 26
Låt oss säga att jag av ren tur lyckas klura ut lösenordet till någons mod-konto här. (självfallet lämnar jag inga spår av denna IP-adressen på det kontot). Ganon lägger ett bud på 5k vid snabb affär. Money buyin, dessutom skickar jag någon springpojke som säljer mot kontanter, så Ganon får aldrig reda på att det är jag som läcker, därmed kan han inte avslöja något i förhör.. 

Hur hade ni gjort i den fiktionella situationen jag beskriver ovan? Hade ni sålt lösenordet till Ganon? Hade ni avstått? Risken för er att åka fast är minimal.

Och jag menar, killen får roa sig ett par timmar på sin höjd, kske banna andré och time, resten av modsen, andra medlemmar han stör sig på och slutligen avregga det läckta mod-kontot han sitter på. Men sajten återskapas givetvis av kodarna relativt snabbt? Eller skulle detta ta flera månader likt vanliga bugfixar o.s.v? Jag menar, någon jävla backup har ni väl?  

Jag hoppas innerligt att ni är förberedda denna gång! Att sajten ej har lika bristande säkerhetsfunktioner som förr i tiden!?

Eller sitter vanliga mods på exakt samma uppsjö funktioner som admins? Rent logiskt så borde väl en mod inte kunna låsa en admin?

ios-hack.jpg

Spana också in:


S3ON: Annat svar, nämligen: (varför?)
Hade gett bort lösen gratis, med endast ett villkor att personen jag ger det till orsakar så mycket kaos det bara går. Föreställer mig ett mycket underhållande scenario av oreda och intriger. Känns som ett sånt alternativ skulle ge forumet ett stänk av hur det faktiskt såg ut här på um en gång i tiden. Söt

S3ON: Jag hade inte sålt lösenordet, utan anmält denna allvarliga situation till Admin
För 5k? Nej. Säg 50 så kan vi diskutera villkor (varav ett är att det fortfarande inte går till ganon) och så. Men nej, 5k är ingenting i detta läge. Och varför behålla det för mig själv? Får ut mer om jag minimerar risken att det hamnar i fler orätta händer än mina.Hjärta