Forumet - Ge mig helkroppsbilder på er själva! (Med kläder på)

Ge mig helkroppsbilder på er själva! (Med kläder på)

1292 0 173
Ja, jo, hej.

Nu är det så att jag behöver helkroppsbilder på folk med kläder på sig till mitt svenskarbete. Distinkta och gärna något avvikande klädstilar är preferabla, dock går allt jättefint och bra, egentligen. Mm, jo. Kommer att pixelera alla ansikten, anonymitet.


Har Du lust att vara på bild i en Power Point-presentation inför trettiotalet hungriga ögon? Skicka då in en tydlig helkroppsbild på Dig! Snälla.

Spana också in:

internet:

Fantastiskt med framförhållning, känner igen mig. Har bara kassa webcambilder att tillgå och de är inte ens bra. Det är kruxet.


Du får ack så gärna ge mig några kassa webkamerafoton. Jag är på desperationens rand, då jag förlorade allt jag älskade (mitt arbete) när intranätet i skolan dog på vissa mindre önskvärda ställen (min användare).

augshrkgfwf
Måste den vara i bra kvalité? Har en bild vet jag iallafall, den är inte tagen med webcam men den är ändå rätt dålig. Och jag är en bit ifrån, och gör en fjortismin. Men det kanske funkar ändå? Men jag står ju inte helt rakt heller, typ böjer mig ner lite, gör det nått? :<