Forumet - Ge mig tips!

Ge mig tips!

2105 1 38
Jag ska ha sex med en kille för första gången snart.
Vi har planerat vart vi ska ha sex och när vi ska ha sex. Men jag är inte så säker när det gäller sex, så jag behöver lite tips på vad man ska tänka på och vilka ställningar som är skönast.
Så om ni har tips, säg bara till!

Spana också in:

Vad du än gör, ta det lugnt. Sex är väldigt mycket, jag skulle rekommendera att du tar det lugnt och stilla och lär dig lita på dig själv och din partner. Är du osäker eller känner dig velig, sluta.

Ska du suga av någon, se till att du inte får sperma i munnen. Blir du avsugen, spruta inte i din partners mun. Gör detta till en vana.

Ska du ha analsex, se till att kondom är på under hela akten. Använd rikligt med glidmedel. Tvätta er efteråt. Det finns obehagliga bakterier där.

Könssjukdomar kan bara spridas om någon av er är smittad. Gör dock det alltid till en vana att skydda er. Även om ni inte bär på könssjukdomar, se ändå till att skydda er. Hygien och renhet är A och O.

Lycka till, och glöm inte att avbryta om du vill det. Se till att du litar på killen du ska ha sex med och att han litar på dig. Kan ni inte prata om vad ni vill göra så ska ni inte ha sex.
NissePisse:

men jag har frågat någon sida för ungdomar, och dom sa att det som gjorde skälet till sin sexuella läggning var kärleken till ett kön, inte sexet.


det där kan diskuteras. Bisexuell kan ses på många olik sätt. det kan bla varaatt man är fysiskt attraherad av båda könen. Biemontionell har jag sätt ett par ggr också (fast det finns tydligen inget som heter det) då du blir kär i båda könen men inte vill ha sex med båda [y] känner du endast för ett av könen så är du hetro/gay

Nu flummade jag till det va?
Byråkratjäveln:

Era inavlade bönder.. Lär era att skilja mellan att vara homosexuell och att utföra en homosexuell handling.Killen är hetrosexuell men vill utföra en homosexuell handling, väldigt simpelt.


då är han ju bisexuell?
en hettrosexuell person skulle inte ens tänka tanken att utföra en sexuell handling på andra könet (undantag på fyllan, tonåren). Eller har jag fel?