Forumet - ge oralsex, TIPS

ge oralsex, TIPS

1213 0 23
jag har haft sex,men jag har aldrig gett oralsex.
och jag har börjat att träffa en kille, som nu vill att jag ska suga av han, men alltså tips? för jag vill ju göra det så skönt för honom såklart.[blush]
och sedan låteter kanske detta lite patetiskt men kommer han vela strula med mig efteråt? eller kommer han lixom att äcklas? ...

Spana också in:

Stora plus, iaf enligt mig:

1. Ögonkontakt. Det blir mer sensuellt och gör det hela mycket mer erotiskt.

2. Variera. Ifall du bara åker upp och ner med huvudet hela tiden så vänjer man sig snabbt vid känslan och det känns inte lika skönt längre som det gjorde först. Ta ut den från munnen, slicka lite med tungan etc.

3. Variera hastigheten.
Kan ju givetvis inte tala för alla killar, men för mig är den stora vinsten med oralsex inte att det är så fantastiskt skönt - visst är det skönt, men det är skönare att ha vaginalt sex, analt sex, eller för den delen bara att dra en handtrall. Grejen med oralsex är att det är otroligt sexigt. Det kan vara bra att tänka på när man ger.

Ögonkontakt, variation och så vidare är alla väldigt nice, men det är tjejen gillar det hon gör och gärna visar/säger det. Och fokusera inte för mycket på att ha kuken i munnen - använd händerna också, och slicka och så.
Tickstart:

Negativ du låter


haha det var inte meningen men sanningen är hård [bigsmile]
nej men ifall hon inte skulle kunna strula direkt efteråt med den personen som nyss slickat henne så ska hon inte begära att han ska kunna strula med henne precis efter att hon har sugit av henne.


Och till dig som skapade denna tråd, ta det men killen du gillar för det spelar ingen roll om hur många personer skulle säga att dom skulle tycka att det var helt okej, det är han du ska ha oralsex med och därför bör hans åsikt angående det betyda mer än folks på ungdomar.se [smile] (ber omursäkt ifall jag verkar negativ eller otrevlig)