Forumet - GENGHIS KHAN

GENGHIS KHAN

1829 0 34

Spana också in:

kaptenkrok:

Det bor 6,7miljader människor i jorden,om det är så lätt att
äga hela världen varför gör ingen det?


Finns redan folk som gör det. Dessutom var världen simplare på den tiden, i stort sett vem som helst som var smart och cool kunde ta över halva världen. Fanns många som gjorde det också.

spindelnätaren:

DET ÄR RÄTT ENKELT, DET ÄR ATT BEHÅLLA VÄRLDEN OCH HÅLLA ALLA NÖJDA SOM ÄR SVÅRT


DU ÄR RÄTT SMART TJEJEN
kaptenkrok:

KAN NÅN BERÄTTA HUR HAN JÄVEL KUNDE TAR ÖVER HALVA VÄRLDEN I 20ÅR?? WTF!!!


Djingis Khans folk var ryttare och nomader. Den kinesiska makten och Arabvärlden räknade inte med ett blixtanfall från något så obetydligt folk. Hans krigare var utmärkta ryttare och pilbågeskyttar och undvek så långt det gick närstrider för att undvika förluster. Men när de ansåg det fördelaktigt släppte de loss helvetet. Ingen slapp undan dem. Detta skapade en myt om att Djingis Khans krigare var oslagbara.

Många städer och länder kapitulerade innan hans arme hunnit fram, och de som inte gav sig krossades för att visa människorna vad som hände om de inte underkuvade sig. Djingis Khan tillät även folken han besegrat att fortsätta styra sina egna angelägenheter i viss mån och han påtvingade dem ingen ny tro. Han skapade även ny handel mellan olika platser vilket stärkte hans nya rike.

När han sedan dör, delades Djingis Khans rike upp mellan hans tre söner. Djingis Khans rike var således kortlivat, men en stor bedrift.
kaptenkrok:

Malachi88'
tack för din skitsnack


Det var faktiskt det som hände...
Genghis Khan's ätlingar var även nära att erövra europa, Europeerna gjorde så gott motstånd de kunde men hade inte en chans att stoppa dem försen vid den stora "segern" vid Wien, där mogolerna vände tillbaka hem eftersom det hade blivit stora oroligheter innom deras egna riken.[tired]