Forumet - GG Allin

GG Allin

5650 0 19

Spana också in:


Draug:
punk kan va nice, varit på flera punkfestivaler i mitt liv faktisk. Säkert fascinerande men tveksamt om jag vill se han på nära håll.
Haha nej det är nog majoriteten av befolkningen beredda att hålla med om, att det är en otrevlig upplevelse att se GG Allin på nära håll, i synnerhet eftersom att han varit död i ca 20 år, men även innan hans död.

Hans liv är riktigt spännande faktiskt, bara en sådan sak som att han döptes till Jesus Christ Allin är ju helknäppt. 

Kronotomi: Han var sig själv och levde som han lärde, det är alltid bra egenskaper
Nja, levde som han lärde vet jag inte.. Visst han brukade våld i stort omfång och missbrukade allt från svordomar till droger och sex, men han sjunger bland annat om att våldta barn vilket jag har svårt att tro att han utövade på riktigt någon gång. Jag tror inte han lärde så mycket över huvud taget, jag tror mer att hela han gick ut på att provocera. 

Göteborgsrapélös: men han sjunger bland annat om att våldta barn vilket jag har svårt att tro att han utövade på riktigt någon gång.

hans trummis i The Murder Junkies (Dino Sex) satt i fängelse ett tag för att ha blottat sig för barn, det är nära nog


Göteborgsrapélös: Jag tror inte han lärde så mycket över huvud taget, jag tror mer att hela han gick ut på att provocera.
Nja, han sjöng om att han var ett svin osv. och levde ganska så likadant, det handlade om att vara sig själv, oavsett

Göteborgsrapélös: Haha nej det är nog majoriteten av befolkningen beredda att hålla med om, att det är en otrevlig upplevelse att se GG Allin på nära håll, i synnerhet eftersom att han varit död i ca 20 år, men även innan hans död.
hehe ja punken är död men liket lever, han kanske sitter och luktar bajs nånstans fortfarande även efter sin död vem vet ;)

Göteborgsrapélös: Hans liv är riktigt spännande faktiskt, bara en sådan sak som att han döptes till Jesus Christ Allin är ju helknäppt.
vet inte så mkt om hans liv men det är säkert en intressant historia, ja han var nog ingen jesus direkt så som jag uppfattat det :P