Forumet - Gick upp 2kg på två dar?

Gick upp 2kg på två dar?

2378 0 9
När du väger dig måste du till exempel antingen inte ha nå mat alls i magen eller lika mycket som då du vägde dig för första gången. Vatten vikt är också en vikt som förändras hela tiden. Alltså en rörlig vikt som är lätt att påverka. Om du äter en Marabou på 200 g kan du absolut inte på upp 10 gånger så mycket som Maraboun. Att väga sig innan man äter frukost är oftast bäst, innan eller efter toabesök det skiljer ungefär 0.5 - 1.0 kg så att Yepp :) hoppas detta besvarade dina frågor och meddela gärna om du behöver mer hjälp

Spana också in:


Cherryblossom9: Okej i lördags så vägde jag 48,6 och nu väger jag 50,4!?!? I söndags unnade jag mig en marabou men det är väl inte så farligt!? Hur fan kan jag lyckats gå upp i vikt!? Asså 2kg när jag tränar o äter bra..ellervad är detta och vad kan det bero på?
Vikten kan gå upp och ner en hel del utan att du faktiskt får mer eller mindre fett eller muskler, ingenting att oroa sig för. Framförallt vatten som Lazarus säger. Är man uttorkad väger man mindre.
Tänk dig exempelvis att du dricker en liter vatten, vilket kan vara fullt realistiskt om man till exempel har tränat hårt, då går du ju upp ett kilo.