Forumet - Gief moar Metalcore!

Gief moar Metalcore!

405 0 16
Lol, metalcore är nog den töntigaste musikstilen som finns.

Efter vad kidsen nu kallar "post-hardcore".

August Burns Red är ju roligast för de är ju kristna miffon hela gänget. Är rätt gulligt iof.

Om ni vill ha lite "metalcorig" musik så är det väl gamla Earth Crisis som är det enda som inte är heeeeeelt jävla värdelöst, bara rätt så sämst.

Spana också in:

Juste, Lesra är ju lite metalcorigt men det är ju egentligen bara jävligt hardcore-fylld crust. Rätt jävla töntigt, men rätt metal ändå. Det mest metalcoriga jag kan erkänna att jag kan lyssna på utan att bli våldsam och vilja gå ut och mörda dagens "alternativ"-ungdomsjävlar.
Dennis Lyxzen blev i en intervju frågad att lyssna på lite metalcore och post-hardcore för att han typ startade post-hardcore genren lite smått, han droppade då ett av tidernas bästa citat:

"Im not surprised that kids shoot eachother at school and blow their heads off if this is their way of letting out their anger."

Ville bara dela med mig av det. AND IM OUT YOU MOTHERFUCKERS.
Hade ej hört Trend Kill innan, dock inget som jag föll för.

Semi:

Lol, metalcore är nog den töntigaste musikstilen som finns.


Semi:

Efter vad kidsen nu kallar "post-hardcore".


Råkar gillar båda dessa genres [wink] Metalcore är väl det jag lyssnar mest på dock, och spelar mest av själv också för den delen.
Buddah:

Råkar gillar båda dessa genres Metalcore är väl det jag lyssnar mest på dock, och spelar mest av själv också för den delen.


Detta är post-hardcore:


Detta är vad som händer när rika vita män kommer på iden att köpa upp en ungdomskultur och marknadsföra den till mongolida ungdomar som nu tror att de har något med hardcore-scenen att göra för att sen spruta in några kilo kristen indoktrinering och en jävla Bieber-frisyr:

Och för att jag inte kan skriva ett enda inlägg på internet om Hardcore utan att behöva skriva en smula om Umeå så:
Purusam var väldigt Post-hardcore.
Refused rörde vid det en hel del och utan dom skulle inte vad du kallar "post-hardcore" existera för de har i stort sett tagit hela Refuseds senare grejer och sen kört in en 2 meter lång möglig dildo i det.
Abhinanda gjorde några Post-hardcore låtar på Senseless och i stort sett hela The Rumble är post-hardcore. HARE GÖTT YO.
isola:

men herregud måste alla ha alla smak??


Handlar inte om smak när man snackar om Hardcore. Hardcore och punk i allmänhet har aldrig bara handlat om musiksmak, hardcore är ett sätt att leva och bygger på en väldigt strikt DIY-etik. När band kallar sig Hardcore när de går emot allt Hardcore står för så blir man som person som vigt en väldigt stor del av sitt liv (kanske är en klycha att säga det men "Punk rock saved my life!") åt det så blir man grymt provocerad när kristna as, köpta av rika vita män säger att de är en del av vad vi håller på med.

Rent musikaliskt suger dom ju också massiv kuk, men det är inte vad jag snackar om. Och om man tycker att kuk-musik är bra så kan jag acceptera det, men när man tycker kuk-människor är okej så blir det ett problem.