Forumet - gifta sig rikt osv

gifta sig rikt osv

2817 0 59
idag i skolan skulle vi säga vad vi ville i livet lite kort och flera av de söta små fjortistjejerna sa, alltså verkligen seriöst, att de hade som mål att bli rika och planerade att bli det genom att gifta sig rikt. för det första trodde jag att det var lite tabu att faktiskt erkänna att man är en golddigger men samtidigt slog det mig att de här tjejerna, åtminstone någon av dem, mycket väl skulle kunna lyckas. min tredje tanke är att en del av mig är avundsjuk. vem vill inte bosätta sig i orange county liksom? vem vill inte ge sina barn goda förutsättningar? vem vill inte känna att man kan faila skolan och ändå skaffa sig en stabil framtid?

sedan undrar jag lite, är inte särskilt insatt i amerikansk lag, men om man skriver ett äktenskapsförord kan kvinnan ändå få massa pengar genom att tex vara otrogen? varför hör man annars om alla dessa kvinnor som får ut enorma summor av sina män i usa? har man tjänat ihop en förmögenhet borde man ju vara tillräckligt smart för att faktiskt skriva ett giltigt äktenskapsförord. har rört vid det lite i rättskunskapen, men det mesta vi har fått ut av det är att "i usa går det mesta"
Det är typ tio år tills de där söta små fjortistjejernas hjärnor är färdigutvecklade... Men flera av dem kommer säkert ha samma dröm då, om de inte redan träffat någon de verkligen tycker om.
Om de är så jäkla påverkade av TV och film så borde de sett i de romantiska komedierna att man ska satsa på den fattiga trevliga pojken...

soimpolite:

stabil framtid


Inget är stabilare än ens egna ben. Kan man inte stå på dem sitter man jäkligt löst till.

soimpolite:

"i usa går det mesta"


Skaffa en jurist som hittar en minimal lucka i det skrivna, hitta en privatdeckare som kan hitta något skit om motparten som gör kontraktet ogiltigt.
Det som inte kan lösas med pengar kan lösas med massor utav pengar.

Spana också in:

soimpolite:

mycket väl skulle kunna lyckas.


Om man är golddigger så behövs lika många rika killer som det finns golddiggers för att alla ska få sig en rik man... det finns dock inte..

soimpolite:

"i usa går det mesta"


Alla stater har olika lagar. En stat är mer som ett land.
Men på många ställen får kvinnan hälften av killens "rikedomar" för just det faktum att kvinnor har det svårare att jobba ihop samma summa än vad killar gör. Plus amerikaner tror på att bakom varje framgångsrik man, står en kvinna.
Dekadent:

Jag är inte tjej. Hur jag än är eller ser ut så kan jag tjäna pengar tills jag får råd med en snygg brud.


tror inte du kmr att tjäna tillräckligt med pengar för att en snygg tjej ska vilja ha dig

bmonroe:

Alla stater har olika lagar. En stat är mer som ett land.


jag vet men jag tror att de ändå är rätt lika när det gäller den frågan

bmonroe:

Plus amerikaner tror på att bakom varje framgångsrik man, står en kvinna.


har aldrig riktigt fattat det. kan ngn förklara om detfinns ngn bra poäng jag har missat med det? :S

Dekadent:

Men jag trollar.


ingen vill ha ett troll. fjortisarna vill ha ngn som är rik som ett men inte ngn som faktiskt är ett osv
soimpolite:

tror inte du kmr att tjäna tillräckligt med pengar för att en snygg tjej ska vilja ha dig


Okej, baserat på vad? Och varför skulle ingen snygg tjej kunna vilja ha mig nu? Sättet du hävdar dig själv (eller vad fan du nu pysslar med) genom att komma med lösa förolämpningar är faktiskt väldigt tragiskt.

Du förstår väl att om någon random som inte känner mig skriver att jag aldrig kommer få en snygg tjej så känns det ungefär lika mycket som att denne skulle kalla mig hora (Alltså inte alls.). Jag hoppas du är medveten om detta och bara har en lite underlig form av humor. Annars är jag rädd för att du är dum i huvudet. Och dessutom elak eftersom du försöker såra andra?

Om det andra jag skrev är sanningen så råder jag dig att skärpa till dig och ta tag i saker och ting istället för att roa dig med att försöka såra folk du inte känner över internet. Speciellt när du gör det så jävla dåligt som du gör.

Mvh.