Fluorette Skapade trådar Postade inlägg 8 Oct 2010, 16:30 Kokar as we speak ett ägg i samma kastrull som brysselkål pga brist på kastruller.Fråga: Kommer detta leda till en sorts förgiftning vid förtäring eller har jag just upptäckt en ny sorts kryddning?
Avregistrerad Skapade trådar Postade inlägg 8 Oct 2010, 16:33 Jag brukar koka korv å makaroner i samma kastrull ibland, det är bara mer effektivt
Fluorette Skicka meddelande Skapade trådar Postade inlägg 8 Oct 2010, 16:35 Floppsen:Fan! glömde köpa ägg =(Jag har typ glömt att köpa allt :( Därav min fantastiska måltid av ägg och grönsaker.
Avregistrerad Skapade trådar Postade inlägg 8 Oct 2010, 16:40 Fluorette:Jag har typ glömt att köpa allt :( Därav min fantastiska måltid av ägg och grönsaker.Kan inte du och jag blanda då?
Avregistrerad Skapade trådar Postade inlägg 8 Oct 2010, 16:43 kommer ju inte bli någon skillnad, om du inte ska äta med skalet på förståss
Ingemarsdotter Skicka meddelande Skapade trådar Postade inlägg 8 Oct 2010, 16:44 OF 5:äta med skalet på förståssDet är väl i så fall brysselkålet som skulle få i sig något ovettigt, inte ägget
Avregistrerad Skapade trådar Postade inlägg 8 Oct 2010, 16:47 Ingemarsdotter:Det är väl i så fall brysselkålet som skulle få i sig något ovettigt, inte äggetfest det kommer ju inte heller hända
Ingemarsdotter Skicka meddelande Skapade trådar Postade inlägg 8 Oct 2010, 16:49 OF 5:inte heller händanej, men det var i alla fall mycket troligare om man inte kokar bort eventuella bakterier
Avregistrerad Skapade trådar Postade inlägg 8 Oct 2010, 16:52 Ingemarsdotter:nej, men det var i alla fall mycket troligare om man inte kokar bort eventuella bakteriersant
Fluorette Skicka meddelande Skapade trådar Postade inlägg 8 Oct 2010, 17:08 Floppsen:Kan inte du och jag blanda då?Sure, knytkalas!