Forumet - Gilla exet

Gilla exet

245 0 14
Jag har ett litet problem och skulle bara vela höra någon annans syn på det hela.

För nästan 3 år sedan bröt jag en förlovnining. Sedan dess har jag varit utomlands och fått leva livet. Det värsta är att jag har inte saknat min familj, men jag har saknat en kille och det är mitt ex.

Saken är att han har precis förlovat sig med sin flickvän, men jag vet om att om jag kommer hem och frågar om han vill bli tsm med mig igen så skulle han bryta sin förlovning och gå tillbaka till mig, eller jag är nästan säker på de. Vi är bästa vänner idag, men där var något som inte funkade.

Jag tror de som inte funkade då var att jag var tvungen att leva lite fritt och det har jag gjort. Jag vet inte om jag älskar honom, men jag vet om att jag gillar honom enormt mycket och jag vet att jag älskar honom som min bästa vän.

Vet inte om jag har någon direkt fråga, men jag kommer hem till Sverige om en månad och vet inte hur jag skall göra....
Marielle Hagblad:

Har det gått så långt att han förlovat sig med en annan flicka är det ju seriöst och då lär han ju inte släppa henne bara för att du ber om det.


Förlovningar är ej seriösa nu för tiden utan det är något fjortisar kan göra en månad in i relationen osv [crazy] Har en vän som förlovade sig när hon var 13.... [party]

Spana också in:

Gud vad folk förlovar sig hit och dit...

Men om jag får säga mitt, så borde du prata med honom när du kommer hem. Om du verkligen tycker om honom och tror att det kan funka, så är det ju upp till honom. Skulle han ha känslor för dig, är det inte schysst mot hans fästmö om de fortfarande skulle vara tillsammans vid det laget, och skulle han inte han känslor för dig så har du iaf försökt.
Du kan dock inte vara 100% säker på att han lämnar den andra tjejen för dig, män är mystiska varelser som gör lite det de känner för.
Marielle Hagblad:

Blir lite ledsen och illamående. Det är ju en sån jävla häftig grej när det sker på riktigt, att det är skam att människor avdramatiserar det hela med att göra det hela tiden.


Ja, håller med [sad] Vet jättemånga som förlovat sig men bara en som har gjort det i en "vi planerar att gifta oss"-process. Och folk verkar ju fråga "vill du förlova dig med mig?" istället för "vill du gifta dig med mig?" [cry]
Nintendo:

Ja, håller med Vet jättemånga som förlovat sig men bara en som har gjort det i en "vi planerar att gifta oss"-process. Och folk verkar ju fråga "vill du förlova dig med mig?" istället för "vill du gifta dig med mig?"


Har förlovat mig i en "vi planerar att gifta oss"-process. Nu vet du två. [party]
Alltså hmm.

Du kan ju prata med honom när du kommer hem, men om han berättar att han vill vara med tjejen och inte dig måste du acceptera det. Det var du som behövde åka iväg osv.

Och om han erkänner att han har några känslor kvar för dig men ändå inte lämnar tjejen så kan det faktiskt vara så att du inte borde ha kontakt med honom. [sad]
Nintendo:

Vet jättemånga som förlovat sig men bara en som har gjort det i en "vi planerar att gifta oss"-process.


mediakatt:

Nu vet du tre.


[party]

nikkiii:

Jag vet inte om jag älskar honom,


Om du inte är hundra procent säker på att du faktiskt vill ha ett förhållande med den här människan tycker jag att du ska vänta med att lägga en spricka i hans nuvarande förhållande tills vidare.