Forumet - Gilla porriga bilder offentligt

Gilla porriga bilder offentligt

590 0 15
Skrev lite spontant & insåg att jag hade en poäng. om jag sj håller med eller ej vet jag inte, orkar inte tänka på det nu, men är nyfiken på era synpunkter
Tänker inte korrigera texten så mkt så förstår ni inte får ni fråga så svarar jag

"Gilla inte porrstjärnors bilder på fb.
Men ni får ju egentligen göra vad ni vill men är lite obehagligt att se. jag tkr ni kan hålla det för er själva. Jag är inte särskilt intresserad av vad min kusin eller min kompis tänder på och det känns lite onödigt att alla andra ska veta det också.
lr jag vet inte, ni kanske tycker att jag ska börja skriva anteckningar om vad jag onanerade till idag? :) För det är väl exakt det man gör när man gillar en bild på en halvnaken porrstjärna?"

Spana också in:


schim: Minns att jag i 6an skrev till n kille att sluta gilla halvnakna tjejers bilder för jag hade inte lust att se dem. Svaret blev att jag inte skulle kolla på dem. Sorry men de tar upp hela mitt flöde.
Han vart sur och sedan dess har vi inte pratat 
tog bort en släkting på fb för att han gjorde det
skickade pm ":S" 
asså det är en porrstjärna också... tabu_JA

isola:
kunde du inte bara stängt av honom i din feed
jag tkr sj det är lite "knäppt" att t.ex. min släkting gillar en bild på en porrstjärna när han bor i ett land där porr egentligen inte bör finnas. Inte för att landet har rätt men att han växt upp med det men ändå, offentligt, visar vad han görpå nätet... Ok, till & med jag har sett nakna kroppar & kan googla porrstjärnor men alltså, han skulle aldrig titta på porr inför mig eller ens prata om det med mig så det är bara olämpligt/onödigt att göra så

handlar inte så mkt om att jag störs av det utan att det är olämpligt. tog bort hnm. tagit bort flera killar som gjort sådant.
& varit tsmns med en... som jag nyligen.. skitsamma lolol känslor är ologiskaGalen men hade tyckt det var förståeligt om mitt ex kompisar/släktingar tog bort hnm också när han gillade "olämpliga" bilder.