Forumet - Gillar att vara sjuk/Hur skaffar man diabetes? :S

Gillar att vara sjuk/Hur skaffar man diabetes? :S

6232 1 41
Beror på vilken sjukdom det är såklart men jag gillar att ha feber tex. Helst hög feber, då det är en härlig känsla som att flyta på moln ungefär.

Min högsta dröm är typ att få diabetes [blush]
Det är såklart synd om alla som lider av sjukdomen och den är inget kul i sig, men jag tror jag skulle trivas med dagliga injektioner och blodsockermätning. Tycker om att ta sprutor, men får inte göra det så ofta då jag inte är narkoman eller särskilt sjuk av mig.

Finns det något man kan göra för att skaffa diabetes typ 1 tror du? Typ äta ett kilo socker eller så? Tänkte skaffa en blodsockermätare och hoppas på det "bästa".

Är det någon annan som också "gillar att vara sjuk" eller att ta mediciner? Image

Spana också in:

Geigerzähler:

Beror helt på vad det är för mediciner, äter en hel del trevliga insomningstabletter och starka värktabletter, det är trevligt. [smile] Men avskyr att vara sjuk och att knapra meningslösa piller.


Jag äter också insomningstabletter, det är riktigt mysigt. Brukar ta en fet snus och lägga mig och läsa något intressant eller spela något innan jag somnar. Men innan jag somnar går jag alltid upp till elementet och myser i nån stund då det är varmt och man får lätta hallucinationer av att glo på det.
Naturbarnet:

Finns det något man kan göra för att skaffa diabetes typ 1 tror du? Typ äta ett kilo socker eller så? Tänkte skaffa en blodsockermätare och hoppas på det "bästa".


typ 1 är främst ärftligt så inte något du direkt kan skaffa. kan hända att du får den upp till att du är ca 18år, även äldre.

typ 2 är det mer troligt att du får om du är 18+, även kallat åldersdiabetes som gått ner i åldrarna. ät onyttigt, motionera inte m.m. så finns risken att du får det.
dock inget att rekommendera.
Geigerzähler:

Stilnoct?


Japp.

enhimmelskdrog:

är det inte bara känslan av att vara "Hög" du gillar då? [cute]


Jag gillar svaghetskänslan man får vid feber typ. Det känns annorlunda än att vara flöddrad. [blush]

Gillar också de psykologiska "faktorerna", typ att man kan ge sig själv en break från att göra olika jobbiga sysslor eftersom man är sjuk och kravlig. Fast det är bara en extrapoäng.
Naturbarnet:

Avskyr att vara sjuk (Du röstade på detta alternativ)


Jag gillade det när jag gick i skolan. Var riktigt skönt att inför någon jobbig dag råka bli sjuk och ligga hemma och se på film hela dagen istället. Sen när jag började jobba var det inte kul för då missade man ju en rolig arbetsdag och nu när jag inte gör något alls är det ännu sämre att vara sjuk. Är ju ändå hemma större delen av dagarna och att då må dåligt och ligga halvdöd i sängen är ju inge kul.

Så just nu avskyr jag att vara sjuk.