Forumet - gillar blyga tjejer blyga killar?

gillar blyga tjejer blyga killar?

2928 0 34
är det så eller gillar alla tjejer machomannen?
förstår om tjejer inte gillar killar som inte säger ett skit eller är jätte osäkra men menar såna som inte skriker rakt ut i klassrummet. Ofta är såna personer så jäkla mkt roligare( är blyg, omgås med folk som är hyfsat blyga) De blyga eller nördiga är ofta de som har sån jävla humor asså och så mkt att ge...

Spana också in:

Det är väl oftast utåtriktade tjejer som dras till lite blygare killar och blyga tjejer som fattar intresse för bad boys[confused]?

Alla (OK, bara de inkompetenta) får observera att jag skrev med ordet Oftast & tog med ett frågetecken på slutet vilket visar att det är en fråga & inte ett påstående.
saturn:

Du är ensam och desperat. Diskussionsvärdet i det?


Värt en repris: [love]

ola111:

förstår om tjejer inte gillar killar som inte säger ett skit eller är jätte osäkra


Jag förstår ej varför tjejer inte skulle kunna gilla killar som "inte säger ett skit eller är jätte osäkra".
ola111:

killar dras till utåtriktade och blyga tjejer.
tjejer dras till utåtriktade killar.


wtf?
Det är ju helt djävla olika för alla[shake]
Men det är oftast de som vill stå i centrum (oftast ledar typer) som inte klarar av att ha en partner som också ska stå i centrum..

ola111:

jag är bara helt enkelt olyckligt kär och bitter och försöker komma med bortförklarningar...


På vilket sätt olyckligt kär?

ola111:

De blyga eller nördiga är ofta de som har sån jävla humor asså och så mkt att ge...


jae blyg & lite barnslig.. jag har bred humor.. Men jag kan lika gärna vara retsam & kaxig under vissa dagar.. Jae liksom helt vild & galen ibland & helt djävla negativ & irriterad ibland.
Kategorisera inte alla :p
detberorpå:

På vilket sätt olyckligt kär?


För feg, blyg för att ta kontakt, jag har tagit kontakt en gång(jävligt modigt av mig faktiskt, men fick inte mkt respons) beror kanske på att hon också är blyg, men jag vet inte.
det är intressant det där men "machoman". på vissa sätt kan jag ses som en "machonman" t.ex. har en fotbollstränare sagt att jag alltid varit den naturliga lagkaptenen i laget, men jag är inte det eftersom jag behövde inte eftersom alla spelare ändå lyssnade på mig o.s.v. sen att jag inte är så jäkla snabb i munnen och lite tyst när jag är i skolan o.s.v. gör mig till en nolla. machoman=folk som är för korkade för att bry sig om vad andra tycker??
ola111:

gör mig till en nolla.


[no-no]
ola111:

men jag är inte det eftersom jag behövde inte eftersom alla spelare ändå lyssnade på mig o.s.v. sen att jag inte är så jäkla snabb i munnen och lite tyst när jag är i skolan o.s.v.


Naw, du verkar ju riktigt söt![crazy]
Stå på dig, kämpa.. Var inte så hård mot dig sj.. Du finner nog en passande, vacker & snäll tjej[y][y]