Aviseringar
Rensa alla

Gillar Denna Tjejen Mig?


Ämnesstartare

Hej! 
Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, så jag kommer bara köra på!

Dom senaste dagarna, sen i Fredags, har jag och en tjej träffats tillsammans med två andra kompisar. Tillsammans har vi haft dom bästa dagarna i mitt liv för att jag är så galet kär i denna tjejen, ler bara när jag skriver det här.

Det hela börjar lite enkelt med att vi hänger tillsammans, vi fyra, och kollar på lite skräckfilm o.s.v. Hon sätter sig alltid bredvid mig och bad mig att komma och sätta mig hos henne. Det behöver ju inte betyda något men men, ni vet ju hur det är när man är så nykär. Vi skrattar och typ "retar" varandra och drar sjuka/konstiga skämt som vi verkligen dör åt. Detta höll på ett par dagar.
Sen åkte jag tillbaka i Söndags och hade ingen sovplats så hon frågade om jag ville sova hos henne vilket jag av uppenbara anledningar tackade ja till. Vi skrattade och hade det så jävla kul med varandra, det var helt otroligt. (Likadant nästa dag.)
Igår frågade jag om hon och en kompis ville komma hem och bada i vår bubbelpool och kolla film. Vi åkte hem till mig och väl i poolen var hon jätte på mig och typ "kittla" mig och barnsla sig ni vet.
Vi sov tre pers i min stora säng sen på kvällen, den ena killen log fullt påklädd medans vi kröp ner under varsitt täcke i underkläder. Hon pratade med mig hela natten och undvek honom i princip hela tiden, likaså jag.
Han åkte hem tidigare och hon och jag var själva, förutom mina föräldrar då. Ibland gjorde hon super gulliga grejer då hon typ gömde sig under täcket och sen tittade fram. Låter säkert jättefult men nej, det var det inte.
Vi var ute med hunden och fick oss många skratt under tiden. 

Vill berätta hur jag känner men vet ej hur! Hjälp! Tack på förhand! =)


   
Citera
Ämnesetiketter

Nästa gång ni ligger i en säng tillsammans, ge henne en puss på kinden då, svarar hon med en puss tillbaks, ge henne en kyss.. sen så tar ni det därifrån tillsammans bara utan att reflektera över vad som händer liksom... ba låt det ske Rodnar


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag vet att det är det jag borde göra men jag kan liksom inte bara göra det. Blir så arg på mig själv för att jag är sen sådan fegis. Vill bara ha henne i min famn... Men vad har du mer för tips som kanske inte är lika "rakt på"? Tack för svaret ändå! =)


   
SvaraCitera

Slickepinne: Men vad har du mer för tips som kanske inte är lika "rakt på"?

Vad förväntar du dig för typ av svar? Enligt din beskrivning verkar ni redan ha haft ett relativt långt förspel som inte är rakt på.. Hon har givit dig många inviter redan, det är dags att besvara någon av dem nu! (eller ja, nästa gång ni ses och tillfälle ges)

Just do it! (Y) 

 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Haha, det är sant faktiskt! Jag kör på det du skrev, träffar henne i helgen! Tack som fan! =D


   
SvaraCitera

Kör på som ni gör! Men försök att gradvis vara mer "mysig" liksom krama etc, brukar funka ;D


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Haha, tack för svaren! Ska till henne imorn. Ska sova där med, så jag får väl ta tillfället i akt. =)


   
SvaraCitera

Jag kan ju inget om hur tjejer tänker och visar intresse alls men det låter ju som om hon gillar dig 🙂


   
SvaraCitera