Forumet - Gillar en kille i min klass men allt har blivit komplicerat, hjälp mig

Gillar en kille i min klass men allt har blivit komplicerat, hjälp mig

321 0 4
Jag gillar en kille som går i samma klass och jag tror oxå att han gillar mig. Allt började med att jag såg han på En resturang som är en av mina favorit ställen jag brukar äta på o jag har aldrig sett han jobba där tidigare o efter ett tag tog han kontakten med mig o börja skriva till mig o vi skrev mer o mer och för nån dag sen chillade vi hemma hos honom sen slutade med att vi höll på med varandra när vi låg i sängen o i tisdags  kändes det stelt när jag kom t skolan för han skäms i skolan skit mke o han e dryg o iskall o helt borta när man försöker snacka med honom o han sitter brevid mig på de flesta lektionerna o nu har vi bråkat pga att han tar allt personligt när man skämtar med han och sen han uppskattar inte att man försöker hjälpa han på lektionerna han inte fattar nåt på
För mig känns det skit stelt o hålla på med nån som går i samma klass men jag vet inte riktigt vad jag ska göra och trodde aldrig jag och han skulle bli nära o han har sagt att han har själv problem osånt men jag fattar bara inte varför han har attityd mot mig nu?

Han har inte vart i skolan på 2 dagar o han dissar alla mina meddelanden som jag har skrivit till han. Vad ska jag göra tycker ni?

Spana också in: