Aviseringar
Rensa alla

Gillar en super blyg kille


Ämnesstartare

Hej jag är en tjej som har ett stort problem!

Jag gillar en kille som går i min klass. Har gillat honom ett tag. Vi har smsat ganska mycket och vi har varit på en promenad i en timme och bara pratat, vi har också träffats i grupp med flera kompisar. Grejen är att jag vill ta en fika eller så en gång till men jag vill inte verka sjukt på och så, och han skulle aldrig våga fråga för han är så himla blyg. Han vågar inte ens prata med mig i skolan typ. 

Ett annat problem är att han har lite svårt för att hitta på samtalsämnen och jag är väl inte heller värsta pratkvarnen! Så när vi tex va på den där promenaden kändes det lite som om att jag letade lite efter samtalsämnen. Det kanske låter som att vi inte har något gemensamt och att vi bara ska skita i det, men om man "får ingång" honom så är han rätt rolig och han får lite lättare att prata. 

Så min fråga är, vad ska jag göra helt enkelt? Ska jag bara babbla på och fråga ut honom eller ska jag vänta på att han ska? Kanske tar ett halvår men det känns som om det är vart det faktiskt, man skulle nästan kunna säga ätt jag är lite smått förälskad. 


   
Citera

sup ner honom o tvångla upp honom?


   
SvaraCitera

Bärsen...det är nyckeln till ALLT!

Om man inte är alfahanne då MVH kille som haffat tjejer från krogen i nyktert tillstånd


   
SvaraCitera
Åtta

Vad är egentligen problemet med att "verka sjukt på"? Är det inte det som är själva grejen med att visa intresse? Det är väl bara att bjuda ut honom. Om han också är intresserad tror jag knappast att han skulle bli mindre intresserad av att få veta att du också är det.


   
SvaraCitera

Tkr du bjuder ut honom. Om du är rädd för att ni inte kommer hitta någonting att prata om, gör något som inte kräver så mkt samtal. Att sporta tillsammans är perfekt då det är bara ni två och man kan ha kul även om man inte pratar så mycket hela tiden. Rekommenderar badminton. När man väl har tävlat lite mot varandra kan jag tänka mig att stämningen lättar, även för honom.

Lycka till 🙂


   
SvaraCitera

Det skulle finnas fler brudar som du!! Klart ta och fråga honom om du vet att han är blyg utav sig det kommer bara att stärka erat förhållande och hans Självförtroende kan nästan lova det. Hade det funnits fler tjejer som dig så hade nog jag kanske inte varit singel. Good luck with him. 


   
SvaraCitera

Bärsen


   
SvaraCitera

Jag har varit lite som den där killen tidigare och jag kan säga att jag skulle bara blivit glad om någon visade intresse eller var "sjukt på" som du sa. Så om jag var du skulle jag bara babbla på och fråga ut honom.


   
SvaraCitera

move on.


   
SvaraCitera