Forumet - Gillar en super blyg kille

Gillar en super blyg kille

637 1 6

Hej jag är en tjej som har ett stort problem!

Jag gillar en kille som går i min klass. Har gillat honom ett tag. Vi har smsat ganska mycket och vi har varit på en promenad i en timme och bara pratat, vi har också träffats i grupp med flera kompisar. Grejen är att jag vill ta en fika eller så en gång till men jag vill inte verka sjukt på och så, och han skulle aldrig våga fråga för han är så himla blyg. Han vågar inte ens prata med mig i skolan typ. 

Ett annat problem är att han har lite svårt för att hitta på samtalsämnen och jag är väl inte heller värsta pratkvarnen! Så när vi tex va på den där promenaden kändes det lite som om att jag letade lite efter samtalsämnen. Det kanske låter som att vi inte har något gemensamt och att vi bara ska skita i det, men om man "får ingång" honom så är han rätt rolig och han får lite lättare att prata. 

Så min fråga är, vad ska jag göra helt enkelt? Ska jag bara babbla på och fråga ut honom eller ska jag vänta på att han ska? Kanske tar ett halvår men det känns som om det är vart det faktiskt, man skulle nästan kunna säga ätt jag är lite smått förälskad. 

Kommentarer (1)

  1. Om du är förälskad så gå for it! Fråga honom om han vill ta en fika- det är ju inte så värst på det är ju bara en fika! ;)

Tråden har 6 svar. Sortera efter:

Tkr du bjuder ut honom. Om du är rädd för att ni inte kommer hitta någonting att prata om, gör något som inte kräver så mkt samtal. Att sporta tillsammans är perfekt då det är bara ni två och man kan ha kul även om man inte pratar så mycket hela tiden. Rekommenderar badminton. När man väl har tävlat lite mot varandra kan jag tänka mig att stämningen lättar, även för honom.

Lycka till :)

Spana också in: