Forumet - Gillar en tjej

Gillar en tjej

321 0 16
Tja
Är grymt kär i en tjej i den andra klassen, vi har känt varandra i ca ett halv år. Men vi har haft våra upp och nedgångar :/
Men nu när skolan började igen så verkar hennes intresse vaknat igen :)
För igår på msn, så frågade hon typ mig om jag tyckte hon var dryg på msn, så svarade jag att hon verkligen inte var det. Så fick jag väldigt många glada meddelanden, så frågade jag samma sak, och fick ett liknande svar :)

Sedan efter det så sa hon: Du är fan bra "Mitt namn" typ bara så där xD
Så snackade vi om varandra, hon sa att hon tyckte jag verkade vara en som alltid ställer upp för andra, väldigt schysst, en man kan snacka med länge utan att ha tråkigt och att jag är smart x'D
Och sådant har jag aldrig fått höra från henne förut.

Sedan så hälsade jag på henne i skolan idag, men sedan kom en polare o snackade med henne typ, men med honom svarade hon bara med trötta svar, och försökte slingra sig typ.
Sedan var jag tvungen att dra, då började hon snacka lite med mig(:

Så jag verkar ju iallafall vara på väg?
MEn skulle villja ha lite tips från er, för vill verkligen inte sumpa detta (innan sommaren tyckte typ hon att jag var för på eller något, vet inte vad hon mennade faktiskt)

Spana också in:

Bara att ni verkar tycka om varandra så är ju halva jobbet gjort, fråga henne om ni inte kan hitta på något i veckan eller något sånt.. sen kan du ju kanske lägga in diskreta komplimanger.

Det där med att hon tyckte du var på, kan ju vart att du tjatade för mycket, var nära hela tiden, vad vet jag :)
Lycka till!