Forumet - Gillar en tjej ,hur ska jag ta initiativ?

Gillar en tjej ,hur ska jag ta initiativ?

479 0 24
Hej, just nu gillar jag en tjej jag brukar bara gilla killar men nu gillar jag en tjej. Hon heter Kim hon har långt svart hår och är jättesnygg. Jag tror hon är åtminstone bisexuell för hon har ganska pojkaktig stil, och jag får den känslan.

Hennes kompis som hon bodde med förut bor nu med oss och ibland kommer Kim hit och duschar för det är vattenläcka i hennes lägenhet.

Och vi ses i skolan oxå, men vad ska jag göra för att få hennes uppmärksamhet??? jag är ju faktiskt heller inte säker på att hon är bi, men jag har mycket svårt att tänka mig att hon är hetero.
Jag har faktiskt försökt säga hej, men just då ser hon inte på mig fast hon tittar på mig ganska ofta, faktiskt:)

tips tack!!! kram
Bjud hem henne och sitt och typ titta på film tillsamans i bara underkläderna, och sen säger du att du är osäker på om du kysser bra och fråger henne om hon är en bra kyssare. Sen så frågor du om du kan få "öva" på henne och sen hånglar ni.

Sen kan ni snacka mer om sex och så kommer ni fram till att Kim aldrig blivit slickad sen så gör du det på henne och sen hon på dig och sen innan ni vet ordet av har ni sexat ordentligt!

Spana också in:

McLuver:

Bjud hem henne och sitt och typ titta på film tillsamans i bara underkläderna


[rolleyes]nejSa ra:

tips tack!!! kram


och nu kommer vi till det klassiska. du får helt enkelt ta o fråga rakt ut. det bästa du kan göra. fråga om hon är bi kan du ju alltid göra, men det vore lite konstigt. säg som det är, att du tycker om henne som mer än en kompis. Du kanske skrämmer iväg henne (om hon inte känner samma) men då har du iaf försökt. Orka hålla på o undra hur hon känner och vad hon vill..
skitliv:

Orka hålla på o undra hur hon känner och vad hon vill


jag har alltid sagt till killarna jag varit kär i att jag är kär i dom [y]. går inte så bra alltid (läs aldrig) men vår relation brukar bli djupare efter det.

mina bästa kompisar är till 90% killar som jag varit kär i
emery:

Ser ut som Kim på din avatar. Gick fort eller?


HAHA, nä. men kim är också asiat så hon är ganska likt.

Men.. jag vet att hon har haft pojkvän men har fått reda på att hon inte vill identifiera sig som nånting och hon är öppen för det mesta eller hur hon uttryckte det.

det har inte hänt nåt men vi säger hej ibland, ååh hon är så snygg.[cute]