Forumet - Gillar en tjej i andra klassen!?? Hjälp !!

Gillar en tjej i andra klassen!?? Hjälp !!

834 1 10

Hej!

Jag började gymnasiet denna terminen och träffade en snygg tjej som frågade om hon kunde sätta sig bredvid mig på tyskan, redan då var hon osäker och frågade om jag inte paxade platsen till ngn kompis. En vecka senare såg jag henne i en busskur på stationen när jag gick förbi. Jag började prata med henne och hon berättade att hon hade hoppat av tyskan vilket innebär att jag inte kommer träffa henne på någon lektion mer. Efter en stund sa hon att jag gärna fick sätta mig ner (hon väntade på en kompis som skulle komma med tåget) och vi pratade tills tåget kom.  

Efter att jag pratat med henne på stationen så har jag sett henne nästan varje dag och har då sagt hej och några gånger pratat lite med henne. Oftast går hon ensam, men ibland med kompisar (det verkar som om hon är blyg). Jag har inte märkt att hon skulle vara blyg när jag pratar med henne. Varje gång när hon ser mig så ler hon, men hon har aldrig stannat och pratat. Hur ska jag tolka detta? 

 Är hon intresserad?

Ska jag vänta på att hon tar initiativ?

Hur ska jag visa att jag gillar henne? 

Hoppas på att få era tips/svar och erfarenheter :) Tacksam för svar ;)

Spana också in:

Under denna veckan har jag inte träffat henne alls nästan, men för ungefär en vecka sen så skicka hon en vänförfrågan på Facebook trots att jag glömde att presentera mig :S Då måste hon ju vara intresserad eftersom hon har letat upp vem jag är, elr? Jag kan ju inte gå fram till henne och fråga henne om hon gillar mig precis :P 

Hur kan jag få mer kontakt med henne? Facebook eller IRL och hur ska jag isåfall göra?