Forumet - gillar en tjej men vet inte om hon känner lika

gillar en tjej men vet inte om hon känner lika

1595 0 15
jag har börjat gilla en tjej riktigt mycket. vi har träffats ett par gånger och snackat på msn och via sms och till en börja verkade det som att hon var intresserad av mig men nu känns det som att det har svalnat lite. hon skriver inte lika mycket längre och har börjat kalla mig min vän. jag gillar henne verkligen men jag vet inte om jag vågar berätta, rädd för att hon ska säga att hon inte känner alls likadant.
vad ska jag göra?

Spana också in:

mannen_12:

vad ska jag göra?


Om jag utgår ifrån mig själv verkar det som hon vill ha en vänskaplig relation med dig iochmed hon kallar dig vän och börjat höra av sig mindre.. men det är verkligen inget som säger att det inte kan ändras! däremot tycker jag inte att du ska berätta vad du känner än mer än nödvändigt det kan skrämma bort henne.. va charmig bara och se vart det leder.. bjud hem henne och sätt på en film, ,mysfaktor!
Konsumtionshets:

Är det DÄRFÖR du kallar mig vän? [cry][cry][cry]


[bigsmile]

Eftersom intresset verkar börja svalna, känner du att det är så, så är det nog ärligt talat så; så bör du antingen backa bort, börja skämta och behandla henne som "mer än en vän" men samtidigt vara distanserad. Då kommer hon börja fundera på om du är mer än en vän.
anledningen till varför du kommit dit du kommit är på grund av att du är oärlig och feg (inget fel med det, bara att det är sånt här som händer då man är feg). Om du bestämt dig för att tycka om henne så mycket som du gör, så är det ju helt ologiskt att inte göra något alls. Säg så som du känner för henne, om hon inte känner samma, liksom so what? då slipper du slösa bort din tid och ta upp hennes. Jag vet att hon känns som den enda, men ju mindre du tror på denna illusion desto mindre blir den verklig. det finns massvis av andra tjejer, ingen är mer speciell än den andra - vissa kanske passar bättre för dig, men det är en annan sak.