Forumet - Gillar en väldigt blyg tjej

Gillar en väldigt blyg tjej

1564 0 15
Hej

Nu är det så att jag har fått upp ögonen för en tjej i skolan och jag vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga eftersom hon är så jäkla blyg.

Hon såg inte direkt så bra ut i ettan och tvåan. Tandställning, lite nördig, allmänt ovårdad osv... så man kan säga att hennes självförtroende ligger på noll och det har jag fått bekräftat av en kompis som har vart kompis med henne väldigt länge.

Men nu i trean efter sommarlovet så har hon blivit gudomligt vacker, vi går inte i samma klass och känner inte varandra överhuvudtaget men vi har några lektioner ihop och jag brukar hänga med några från hennes klass, så hon vet ju vem jag är om man säger så.

Så min fråga nu är om ni har några tips om hur jag ska gå tillväga för att närma mig henne. Jag är rädd att jag ska komma fram för hårt för då kanske jag blir nekad eftersom hon är så blyg men samtidigt vill jag inte vara för snäll för ingen vill ju bli friedzoned.

Spana också in:

mrman:

Bli kompis med någon av hennes kompisar så kanske du blir kompis med henne också


Jag kanske ska formulera mig lite bättre.
Hon går i en ganska liten klass så dom brukar hålla ihop på rasterna, då brukar jag komma till dom och hänga med deras klass på rasterna eftersom jag är kompis med några därifrån.

Då sitter vi alla gemensamt i en soffa och pratar men jag får aldrig direkt någon personlig kontakt med henne. Eller aa, hon brukar ju inte säga så mycket heller.

Så det jag menar är hur jag ska närma mig henne på ett personligt sätt. Det är ju inte så kul att säga vad man tycker inför hela gruppen, då skulle jag ju genera henne och hon är redan skit blyg.
cofeeshop:

Då sitter vi alla gemensamt i en soffa och pratar men jag får aldrig direkt någon personlig kontakt med henne


Men om ni råkar prata om någonting som hon också verkar vara intresserad av kanske hon kommer in i diskussionen också och då kanske du kan börja prata med henne lite mera så hon får upp ögonen för dig och ser dig som en "kompis".
Jag har inte direkt haft svårt att få tjejer. Men har aldrig haft någon tjej som henne, hon går i natur så hon har ju lite vett i skallen och hoppar inte i säng med första bästa om man säger så jag vill ju vara seriös med henne, det här är flickväns material det är därför jag inte vill förstöra mina chanser. Det är skillnad på flickvän och någon random som man är med en vecka eller två.
Fingerprints:

du är ett svin, låt henne vara


Du får tycka vad du vill. som sagt jag skrev här för att få råd av någon som kanske har vart i samma situation. Inte bli dömd, du känner inte mig och jag skrev även att jag ville vara seriös med henne.

Bara för att man inte la märke till henne förs nu gör det mig till ett svin?
cofeeshop:

Du får tycka vad du vill. som sagt jag skrev här för att få råd av någon som kanske har vart i samma situation. Inte bli dömd, du känner inte mig och jag skrev även att jag ville vara seriös med henne. Bara för att man inte la märke till henne förs nu gör det mig till ett svin?


kryp inte runt i ormboet då.

cofeeshop:

Bara för att man inte la märke till henne förs nu gör det mig till ett svin?


handlar mer om hur du beskrev hennes "första version"