Forumet - Gillar en yngre kille..

Gillar en yngre kille..

162 0 27
Jag som inte har tänkt att bli kär, det är så jobbigt..

Jag har gått och blivit lite små kär i en kille, klassen under mig. Och jag vet inte vad jag ska göra.. Vi har inte gjort så mycket mer än tittat på varandra, och jag har ingen aning om han gillar mig. (Antagligen inte eftersom vi knappt har pratat)

Jag har sett att han brukar kolla efter mig när han tror att jag inte ser, och ibland möts våra blickar. Jag har väl sagt hej till honom någon gång, och jag har precis insett att jag börjat gilla honom. (Hur är det ens möjligt att gilla någon så snabbt!?)

Men jag vill ju ta kontakt med honom, prata eller så. Men problemet är att man tror ju själv när man läser det jag har skrivit "Ja men prata med honom då?", men det är inte så lätt när man själv ska göra det.. [blush]

Jag blir tokig! hur ska jag ta kontakt? Vad ska jag säga? osv..

Spana också in:

hhaannnaaa:

Ja men prata med honom då?", men det är inte så lätt när man själv ska göra det..


Nej, det är det verkligen inte och det borde folk fatta.

försök få kontakt med någon i hans umgängeskrets? fast det kanske inte är så lätt.. det bättre vore att gå fram till honom direkt och prata, men det förstår jag att du inte vill göra. Aa jag vet faktiskt inte. Och jag var till mycket hjälp nu.,[rolleyes]
skitliv:

Nej, det är det verkligen inte och det borde folk fatta.


Nej,

De som frågor borde fatta mod istället. Det finns ingen enkel väg in i någon annans liv, man får helt enkelt fatta mod, gå fram och snacka. Är de inte helt blåsta så kommer de fatta vad du vill, och ifall de inte vill likadant så är det bara att backa. Känslan av att någon gillar en tillbaks är mycket mer fantastiskt än den tillfälliga smärtan av att någon inte gillar en.

Och ärligt talat får vi nog acceptera en triljon trådar till. Människor kommer inte sluta förälska sig och de kommer inte att sluta komma och försöka prata med andra om det.
hhaannnaaa:

Iofs.. Jag brukar vara socia när de kommer till att prata med andra, både killar och tjejer, men det är första gången jag blir kär i någon som är yngre än mig. Så det är väl därför det är så svårt..


Ja, men du kan alltid smyga på olika sätt för att det ska bli lättare. Internet och telefoni och dylikt finns där för dig. [smile]