Forumet - Gillar/gillade han mig eller inte?!

Gillar/gillade han mig eller inte?!

4998 0 21
Sorry om det blir lite långt nu och om jag kommer låta desperat men har haft en crush på denna kille i flera år :/ Vi går inte ens i samma skola längre och har knappt sett honom sen dess... Men jag måste fråga er ett par saker som har uppstått och om ni tror att han gillar/gillade mig eller inte enligt några ''tecken''.

- Vi har knappt pratat med varandra. Vi gick inte i samma klass och hade inga lektioner tsm. Men han har faktiskt försökt prata lite när han har haft chansen. Men jag var så sjuuukt blyg under denna period så det blev inga långkonversationer direkt.

- En gång hade jag ett grupparbete med en kille från min klass och då så satte vi oss ute i korrideoren för att arbete. Helt plötsligt kom min crush förbi och satte sig brevid oss och börja prata med han som jag hade grupparbete med. De känner inte varandra sådär super bra...

- Han brukade titta på mig mkt och jag gjorde detsamma på honom. Det varade typ i några sekunder men har för mig att jag brukade titta bort sen... Han tittade verkligen djupt in i ögat på mig när han hade chanses kändes det som!

- Ibland när han tittade på mig så höjdes han ögonbryn... Vet inte vad det betyder men inte många som brukar kolla på mig med höjda ögonbryn...

- En gång när jag skulle gå hem så gick jag förbi honom och efter några meter så kollade jag bak och då såg jag att han tittade på mig.

- Ibland när jag och en kompis gick förbi han och hans kompisar så sa han hej till min kompis eller typ sa nån kommentar till henne.. De hade nån lektion tsm så de kände ju varandra liiite men inte så att de direkt prata.

- Han är/var typ skolans populäraste kille så han ser ju väldigt bra ut och skulle troligen kunna få vilken tjej som helst... En tjej som gick i min klass hade faktiskt en crush på honom och hon a det till honom men han kände inte detsamma. Så idag är det vänner istället hehe....

Detta är några av sakerna som uppstått! Förstår inte varför dessa saker skulle hända om han inte gillade mig!?

Spana också in: