Forumet - Gillar han mig eller är det bara jag som inbillar mig?

Gillar han mig eller är det bara jag som inbillar mig?

4338 0 11
Jag sjunger i en kör och där finns det en kille som jag funderat ända sedan jag började i September om han gillar mig. Första gången i kören så började han prata med mig och det tyckte jag då inte var nåt konstigt, men efter det när vi stod och sjöng märkte jag tydligt att han kollade på mig, nästan hela tiden! Gången efter småpratade vi även lite och de två gångerna efter märkte jag även då att han kollade på mig medans vi sjöng. Vi åkte iväg på en resa under en helg med kören och under den helgen märkte jag däremot inga tecken alls då han inte kollade på mig eller pratade med mig och de senaste veckorna har han bara hejat och inget mer. Det var även en gång när vi hade fest och var ute med kören och jag började då att dansa med han och några till men efter någon minut så gick han därifrån. Igår när han kom sent så frågade han mig en praktisk fråga, han valde iallafall att fråga mig utav alla eller så var det för att jag stod bäst till... Jag blir inte klok på detta! Vad är grejen med den här killen?! I början verkade han gilla mig men nu märker jag knappt några tecken alls! Kan killar va såhär? Har han bara svårt att visa känslor eller? Eller så har han ändrat sig eller hittat nån annan...Han har lagt till många i kören på facebook men inte mig... Jag blir så nervös varje vecka jag ska till kören, jag tror jag har börjat gilla honom lite bara för att jag trodde han gillade mig... Så jag tror att han märker att jag kollar på honom rätt ofta också, men inget händer ju! Jag har själv försökt visa att jag är intresserad genom att heja, småprata och ge blickar. Är han bara rädd för att mina kompisar i kören ska märka om han skulle prata med mig eller är han bara för feg för att visa att han gillar mig, eller så har jag inbillat mig hela tiden...
Fråga om han mår bra.. och sen så kan du säga att du tycker att det känns som att han dissar dig. Så kanske han kan förklara sig själv. För han kanske inte alls ser det som du ser det. Lägg till på Facebook du. Killar behöver inte alltid ta första steget till allting. Så kan du väl ta snackett där? För det är ju faktiskt lättare att skriva än att prata typ. Tycker jag iaf. Eller så väntar du med att ta upp det. Men jag tycker absolut att du ska lägga till honom på Facebook, och vem vet det kanske händer grejer sen.:) lycka till nu. 

Spana också in:


line101: Såg nyligen att han la till en annan tjej i kören på fb, ochatt han dessutom gillar hennes profilbild. Det kanske är henne han kollar på för vi brukar stå bredvid varandra... Usch inbillar mig säkert bara allt!
Han kan gilla dig också. Jag gillar många olika tjejer jag känner, addar vissa, vissa inte

HopeLess:
Jag tycker bara hon ska säga vad hon känner/tycker. Är ju bara bättre för henne, så slipper hon tänka och tänka utan att hitta någon förklaring. Sen får du tycka vad du vill. Men jag fattar vad du syftar på. Hon behöver ju inte säga det direkt. 
det är ett bra tips att fråga hur han mår typ, så han fattar att jag iallafall inte dissar honom :P sen får vi väl se, det är bara så svårt att läsa av killar!!!