Forumet - Gillar hon mig?

Gillar hon mig?

1570 0 78
Hej!

Tjena, jag har nyss blivit kär och undrar om ni skulle kunna hjälpa mig med hur jag ska fråga osv. Hon är snäll, ganska smart och snygg(min åsikt), fast mest av allt gillar jag hennes personlighet. Problemet är att jag aldrig har frågat någon om ni vet vad...så jag skulle behöva er hjälp.
Så här är det: Jo jag har känt henne i ca 1,5 år och har på sista tiden börjat komma närmare och hon har ritat lite på mina saker, hon skrattar åt mina skämt(även om de är tråkiga ibland), hon tittar på mig när jag inte ser ibland, pratar med mig när vi är ganska ensamma, chattat med mig en gång(jag chattar inte mycket, är inte inne på datorn mycket) och så frågar hon mig saker.
Det ända problemet är att jag har en kompis som gillar henne men jag tror att hon gillar mig mer p.g.a att hon alldrig pratar med honom frivilligt om han inte sätter sig vid henne. Samt så umgås hon lite med andra killar och dissar mig ibland, är det nått som ska försöka göra att jag tror att hon inte är intresserad?
Hon kramas även med allt och alla men inte mig...hon sitter i 2-3 killars knän ibland fast hon inte gillar dem(kan vara mer av en kompis sak), så jag undrar om detta är något som ska göra att jag ska tro att hon inte är intresserad eller något sånt?
--------Så jag har 4 frågor: Är det värt att riskera vänskap(ganska stark vänskap, jag tror det, är dock inte säker)? Vad ska jag göra(typ bjuda ut henne eller något, jag är dock lite rädd för att fråga)?Samt Samt så umgås hon lite med andra killar och dissar mig ibland, är det nått som ska försöka göra att jag tror att hon inte är intresserad? Hon kramas även med allt och alla men inte mig...hon sitter i 5-6 killars knän ibland fast hon inte gillar dem(kan vara mer av en kompis sak), så jag undrar om detta är något som ska göra att jag ska tro att hon inte är intresserad eller något sånt?----------
P.S: Har fått veta att hon messar med min kompis dock så umgås dem på fritiden fast som kompisar...tror jag eftersom att de är ute med andra också! Hon har inte frågat om mitt nr men hon är ganska tystlåten(typ mellan), är hon blyg eller något?

Läser forumet dagligen

Spana också in:

glid in det när ni ska hem eller nåt,
va göru ikväll :P
inget :P
kom till mig vi kan kolla film :P
eeh .. aah.. vet inte :P okej ..:P
:P

sen behöver ni inte hoppa på varandra o knulla när filmen precis har börjat, se det som en kompisträff till o börja med bara.. dvs skräm inte iväg henne utan ge henne tid att själv tänka "oj, tror jag gillar honom.. gillar han mig?"
jaag_91_:

då kunde du ha spela klart å skrivet sen.
eller inte skrivit alls så hade det blitt mindre skräp i forumet


Coolt, snälla sluta framstå som ett svin. Du skriver själv som ett fyllo. Tack på förhand.karleksproblem:

Tjena, jag har nyss blivit kär och undrar om ni skulle kunna hjälpa mig med hur jag ska fråga osv


Det är ju hur sött som helst! Jag tycker du ska göra som någon annan skrev, fråga om hon vill göra något någon dag bara. Men gör något! Annars kommer du ångra dig. Lycka till [love]
jaag_91_:

Vadå framstå jag är ett svin! Och jag gillar inte tröga personer

Varsego på efterhand...


Men va? Så han är trög för att han ber om hjälp på ett forum som är till för att folk ska kunna fråga saker osv. Då tycker jag snarare att det är du som är trög som måste framhäva dig själv genom att vara taskig mot andra.
ohYEA_:

glid in det när ni ska hem eller nåt,
va göru ikväll :P
inget :P
kom till mig vi kan kolla film :P
eeh .. aah.. vet inte :P okej ..:P
:P


Tackar!jaag_91_:

Vadå framstå jag är ett svin! Och jag gillar inte tröga personer

Varsego på efterhand...

┌∩┐(◕_◕)┌∩┐


Och vad det gäller dig...Tja jag vet inte du säger att du inte gillar tröga personer fast du själv skriver som en kråka, du har inget annat att göra utom att klaga på andra.

Förresten hur kan man blocka någon?

Samt: Tackar alla som svarat!