Forumet - Gillar hon mig?

Gillar hon mig?

5632 1 10

Hej, Jag är en kille på 14 år och jag gillar verkligen en tjej i min klass men vet inte om hon gillar mig.

Ibland på lektioner så petar hon på mig (drygar sig) och hon brukar kolla mig rakt i ögonen.

Hur vet jag om hon gillar mig och i såna fall vad ska jag göra?


Kommentarer (6)

 1. hon gillar dig.

  prata med henne 

 2. Avatar

  Hon gillar dig men kanske inte på det sättet. bara för att någon tittar in i dina ögon betyder inte det att hon gillar dig, i såfall kanske hon gillar alla i din skola! att hon är dryg kanske är hennes personlighet! Whää

 3. Avatar
 4. Någon har dock frågat på ask om det är Namn som hon gillar och hon sa äre nåt roligt med det.

 5. Avatar

  Asså du borde verkligen prata med henne.. ingen i de är forumet vet om hon gillar dig för hon kan bara vara en flirtig person. men asså prata! 

Tråden har 10 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Ett gammalt superduper hemligt knep för att se om någon kan vara attraherad/intresserad i dig. I en situation där ni båda är i en grupp, om någon säger eller gör något så alla börjar skratta, då om hon tittar på dig så kan det betyda att hon är intresserad. För det är en undermedveten handling man gör för att se om den personen man är attraherad i har liknande tycke till något man själv gillade. 

Spana också in:

När jag var mindre läste jag att om man gillade någon så var det väldigt troligt att man imiterar dennes kroppsspråk, spegling typ. så kollade lite efter det, men kom  bara på mig själv med att härma henne hela tiden :(((((( 

Det låter som att hon gillar dig. Fråga henne om hon vill gå ut någon gång eller bara göra något så kan du få se hur hon beter sig när ni är ensamma. Ett alternativ är också att du bara frågar henne. :)