Forumet - Gillar hon mig fortfarande?

Gillar hon mig fortfarande?

1568 0 17
Nu är det så att jag har en tjej i klassen som jag vet är kär i mig men vet inte om hon är det längre. Anledningen till att jag vet att hon är kär i mig är att hon har gett mig massa komplimanger och jag och hon har gjort grejer hon inte skulle göra med andra killar. Men nu är det så då att jag vet inte om hon fortfarande gillar mig, För ett par dar sen så skicka hon flera sms till mig där hon undrade massa olika saker(vi har känt varandra ganska länge så hon känner mig ju ganska bra redan) och hon skrev en del trevliga komplimanger och svarar med hjärtan och grejer. Men nu har det vart så att på sms så varar hon bara tillbaks med smileys om jag skickar hjärtan och svarar inte med hjärtan och sånt till mig på facebook, Men det gör hon till alla andra. Jag bara undrar om hon fortfarande gillar mig för jag har börjat gilla henne nu mer och mer.

Spana också in:

Vajdir:

Vad?


ja alltså, det går till så att du på något vis kontaktar den här tjejen, helst så att ni kan prata face to face. sen öppnar du munnen, och låtar ljud komma ut genom dina läppar, ja du använder helt enkelt din röst och frååååååågar om hon gillar dig. på så vis så blir hon halvt tvungen att ge dig ett någorlunda svar som kanske kan göra dig lite säkrare.
hjortpojken:

vet ett asbra sätt att få reda på det


Vajdir:

Vad?


Först klättrar du upp för kebnekajse, på toppen hittar du en fint formad stenl. Ta med dig den och cykla hem till din klasskompis mormor som bor i Dalarna. Hon gillar stenen och ger dig en nyckel som går till låset på en skattkista som ligger i havet utanför gotlands norra udde. Dyk ner, ta upp lådan och ge tjejens kompis innehållet.