Forumet - Gillar hon mig fortfarande?

Gillar hon mig fortfarande?

2017 0 34
Hej! Jag har ett problem med en tjej jag verkligen gillar, och jag menar verkligen det.
Vi träffades för 2-3 månader sedan och började skriva med varandra, ganska snabbt utvecklades detta till mer personliga sms och jag märkte att hon började gilla mig, samma sak var det med mig, jag började gilla henne. Vi träffades ett par gånger och efter den 4 gången kanske så strulade vi till och med, sen dess har vi strulat varje gång vi varit med varandra dock var senaste gången 3 veckor sedan och vi har aldrig haft sex. Nu verkar det som hennes intresse för mig börjar avta, det är iallfall vad det känns som, hon skriver inte med samma anda som hon gjorde förut, det märker man ganska direkt, inte alls lika intresserad i att skriva och jag får alltid skapa nya saker att prata om. Men hon svarar fortfarande direkt så fort jag skickar ett sms till henne. Jag har alltid velat berätta för henne att jag gillar henne så mycket som jag gör och vill ta det till en ny nivå men orden fastnar i munnen för jag har varit rädd att hon inte tycker samma sak och då kanske vi inte ens kan vara vänner längre, men jag har endå alltid varit säker på att hon också har gillat mig men likt förbannat så fastnar orden. Nu skrev vi med varandra för någon dag sedan och pratade om hur killar och tjejer borde vara mot varandra och jag berättade hur jag var och samma sak gjorde hon, och hon sa även att hon verkligen hatar killar som inte vågar visa och berätta vad dom tycker, då brukar hon tröttna på dom killarna ganska fort. Jag kände mig träffad för det är lite så jag bettet mig känns det som. Jag samlade mod och bestämde mig för att verkligen skulle berätta nästa gång vi ses men då säger hon även "Men jag skulle ändå inte vilja ha något förhållande nu för jag var nyss i ett (5 månader sedan kanske) och har mycket att tänka på, men vem veeeeet vad som kan hända i framtiden.. (generad smily)". Det slog undan benen på mig rejält och det kändes som jag gjort bort mig och kommer aldrig få den enda tjej som jag någonsin älskat. Men endå finns det lite hopp kvar med tanke på det hon skrev på slutet. Varje dag tänker jag på henne så fort jag ser en annan tjej och jag vet inte om hon ens lägger en enda tanke på mig. Kärlek kan vara fantastikst men samtidigt väldigt ont. Dom första veckorna var dom bästa i hela mitt liv men dom senaste 2 har varit otroligt smärtsamt, att glömma bort denna tjej och kanske hitta någon annan finns inte på kartan känns det som, det skulle jag aldrig klara av.
Finns det någon tjej som kanske vet hur hon tänker och har jag gjort bort mig? Hur ska jag ta till väga, det känns inte lika bra att berätta för henne att jag gillar henne nu när hon sa det där om förhållande grejen för hon kanske riktade det mot mig. Snälla ge mig tips jag orkar inte sitta här ovetande och hoppas på bättre tider.. Vill ni veta något mer för jag kanske inte fick med allt som ni behöver veta för att hjälpa mig så kommentera gärna!
Mvh

Spana också in:

Det bästa är alltid att fråga, då får man ordentliga svar. Ja, den som inte frågar får inte veta helt enkelt... Vad har du att förlora liksom? Om du frågar och hon säger "känner inte likadant vill inte ha förhållande" etc etc så vet du det och det kan du ju ändå inte göra något åt. Så frååga. [smile]ToxicWithaHintOfSteam:


TACK TACK TACK behövde verkligen få gapskratta
Paseo:

Det bästa är alltid att fråga, då får man ordentliga svar. Ja, den som inte frågar får inte veta helt enkelt... Vad har du att förlora liksom? Om du frågar och hon säger "känner inte likadant vill inte ha förhållande" etc etc så vet du det och det kan du ju ändå inte göra något åt. Så frååga.


Fingerprints:

i verkligheten! inte på sms. Då ser du ju inte hennes riktiga reaktion


Väldigt bra svar från er och jag ska verkligen tänka på det,
blir till att samla mod och hoppas på det bästa tills nästa gång vi ses. Tack :)