Forumet - Gillar inte blogg.se

Gillar inte blogg.se

718 0 25
Är inlägg om en tjej som bantat, på förstasidan.
hon säger att storlek 30 i jeans är tjockt, vilket gör mig ledsen pga jag kan inte stänga ett par jeans i strl 30 utan att få skador på inre organ.

Vet att det är olika osv för olika märken men jag får jättedåligt självförtroende och känner mig fet. Tror det beror på min usla kroppsform men. Vad är normal storlek att ha i jeans? tumstorlekar alltså.
antar att du menar som hona. som hane så tror jag att det är nånstans runt 34-36, eller så. men det beror väldigt mycket på modell, också. jeans för honor, 80-talssuperhjältar och fjollor är mindre (kanske 28-30, för de som är smala nog att använda dem). jag själv tror att jag har typ 26-27 i cheap monday-storlek, och nu för tiden närmare 30 för acne-jeans. något annat använder jag inte direkt. och jag har rätt svårt att se en hona med samma storlek som tjock, med tanke på att deras höfter är bredare.

Spana också in:

Tycker det mesta Karin valjer att lagga pa forstasidan pa blogg.se ar ganska irriterande, tyvarr. :( och sa lange man har ett bmi som inte gor att man ligger i riskzonen for diabetes etc tycker jag att man ska vara nojd och glad med den jeans-storleken man rakar ha. Funkar den for dig sa funkar den, vem bryr sig om vad nagon bloggande fjortis tycker ar normalt.