Forumet - Gillar/kär för tidigt, HJÄLP MIG

Gillar/kär för tidigt, HJÄLP MIG

479 0 1
Hej! Förberedd er på att läsa, försökt förklara allt så bra som möjligt.

Träffade en tjej för några dagar sen efter att vi snackat på tinder, tänkte mig att det vore kul och träffa henne och så. Va aldrig ute efter en engångsgrej.. Efter att vi gått en ganska lång runda så gick hon hem och jag med. Dagen efter kände jag något speciellt inom mig och ju mer vi pratade i telefon/smsade så gillade jag henne mer och mer. 2 dagar efter hade jag i stort sätt fallit platt och visste inte vad det va med mig.

Jag ska tillägga att jag brukar inte gilla tjejer som henne, inte på detta sättet iaf.. men det var så annorlunda.

Nu har det gått 5 dagar efter att jag först träffade henne och jag är i stort sätt dödskär i henne och jag har förklarat det för henne men hon har inte försvunnit eller blivit rädd.. Alltså känner mig som ett creep att det har hänt så snabbt men vetefan vad det är med mig.

Blev dumpad i februari av mitt ex efter 2 år och hon är väl det bästa som har hänt mig inom kärleksdelen sedan dess.. Känner att hon är exakt det jag vill ha, hon är perfekt typ..

PROBLEMET: hon gillar antagligen inte mig på det viset, men det är inte störta problemet utan hennes ex pojkvän. han gjorde slut med henne i september, betedde sig som ett ass och vill ha tbx henne nu, hon ska även åka dit över helgen och mitt hjärta slår typ 4534534 slag i minuten varje gång jag tänker på det, för han har sagt att ifall dom försöker igen ska jag bort från bilden..

Vad ska jag göra? jag kan inte bara släppa henne och fattar inte varför, det har liksom inte ens gått lång tid.. skit hela situationen typ..