Forumet - Gillar svenska tjejer oroade män?

Gillar svenska tjejer oroade män?

4166 1 57
Jo, nu är det ju så att jag hänger en del på Flashback och där är det ju mycket prat om att man inte vågar gå ut för att man är svart och att man är orolig.

Är det så? En kompis till mig (han bor i Småland) sa att oroade män har svårt att få jobb, svårt att gå på gym, svårt att få tjejer. Är det så att främlingsfientlighetsfientligheten ökar i Sverige? Varför är det så?

Det känns som att 8,3% av Flashback och UM tror att man inte får tjejer bara för att man är oroad... Så säger min kompis i alla fall. Han har en dator till salu också men jag vet inte om det är bra pris på den.

Spana också in:

Byråkratjäveln:

Oroad för vad?


Ja alltså oroad för att inte våga gå ut och så. Det är svårt att gymma om man är orolig, man får inte ro. Jag oroar mig bland annat för elektronikpriser och pigmentförändringar. Men det är liksom alla sexisters fel att jag inte får tjejer, jag sitter ju hemma och väntar men de kommer inte.
ankzor:

Eller så är du oroad


Ja men man blir ju mörkrädd när alla är så oroade över att gå ut och så på grund av att man är svart. Det känns som att logiken ökar i Sverige, till exempel min kompis blev mobbad av alla i lågstadiet för han fick en knuff av en kille en gång.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Mawns:

Tja, du gillade ju harre så.


Men han var ju bara orolig för att jag skulle säga "snopp" högt. Det räknas väl inte?