Forumet - Gillar tjejer äldre killar?

Gillar tjejer äldre killar?

6164 0 60

Spana också in:

kashi88:

Gillar tjejer äldre killar?


Undermålig frågeformulering!


Jag anser inte att ålder i sig har någon relevans. Sen beror det på umgängesformen. För ett partnerförhållande vill jag att den andre tar personligt ansvar och att det finns en viss harmoni vad gäller värden, nivå i personlig utveckling och vart man är och ska någonstans i livet. Antagligen även vad gäller referensramar.

I praktiken innebär det att jag det är mycket mer troligt att jag föredrar en partner runt min egen ålder än en partner som är ex. 14 eller 41.
Wao! Really?

I added multiple choice from a set of fixed but very simple answers to the question I asked yet some people still managed to fuck it up with useless comments and extended explanations. And why are guys writing? The question Is specifically directed toward girls so unless you consider yourself a girl, don't waste your or anybody else's time guys!

I don't mean to be rude but come on people, get it together...
Beror ju enbart på personen i fråga och dess egenskaper, att vi är ungefär lika gamla mentalt och får ut något av att umgås med varandra. Vid första anblick attraheras jag dock oftast av äldre eftersom jag gillar lite mer öh, robusta män, och då jag inte är så gammal är ju ännu yngre killar rätt unga och ofta lite mer pojkaktigt gängliga typ, men sådant spelar väldigt liten roll i ett förhållande.