Forumet - Gillar tjejer killar eller inte?

Gillar tjejer killar eller inte?

1901 2 52

Spana också in:


Plejadisk Panda: Tjejer gillar absolut inte killar som grupp. däremot kan de tycka vissa enskilda vara okej. men generellt endast temporärt. tjejer gillar mest att se bra ut och att skratta.
 1: det beror på vad det är för killar i grupp 
2: alla tjejer gillar knte killar
3: tjejer som gillar killar kan ju vara ihop i föera år och gifta sig osv. Så detdär med att det skulle vara ”endast temporärt” är ju bs.
4: bara för att media vill få det att se ut så betyder det inte att tjejer bara bryr sig om sitt utseende.

OyottA: 1: det beror på vad det är för killar i grupp
aaaa sant, tjejer älskar att bli inkluderade å få hänga med en grupp killar. tjejer känner sig jättecoola då å ska lägga upp på instagram å visa alla sina koola killkompisar som de har.


OyottA: 2: alla tjejer gillar knte killar
de ja säger ju


OyottA: 3: tjejer som gillar killar kan ju vara ihop i föera år och gifta sig osv. Så detdär med att det skulle vara ”endast temporärt” är ju bs.
flera år är ju jättetemporärt samt notera "generellt". 


OyottA: 4: bara för att media vill få det att se ut så betyder det inte att tjejer bara bryr sig om sitt utseende.
Nää säger ju att de tycker om att skratta oxå. samt notera "mest". vad gillar tjejer mer än att se bra ut å att skratta? :Sss:o

Plejadisk Panda:

Nää säger ju att de tycker om att skratta oxå. samt notera "mest". vad gillar tjejer mer än att se bra ut å att skratta? :Sss:o
Ok, det är inte som att man har som ”hobby” att skratta direkt. Jag tycker även att du har en sjukt skev bild om du tror att allt tjejer gillar är att ”se bra ut och skratta”.  Det finns många saker som är roligare än att se bra ut, tex äta choklad tills man hamnar i matkoma eller ha en panikattack.