Forumet - Gillar världens sötaste kille

Gillar världens sötaste kille

33453 18 380
Nu är det så att jag har gått och blivit störtkär i en
kille i min klass[love]
Är inte öppet bög så igen vet att jag gillar killar.
Saken är att dom senaste veckorna har jag börjat vara med han mer och mer i skolan. Vet inte on han är straight eller, men ibland så tycker jag att han beter sig lite bögigt.

Varje gång jag har hjälp han med nåt i skolan så säger han inte bara tack utan ger mig också en kram[love] som räcker
i typ 5 sekunder[love]
En gång när vi spelade kort så kunde han inte spelet så jag fick hjälpa han. Så varje gång det var hans tur så typ la han sig i min famn[love].
Och på idrotten så ville han att jag skulle bära runt han på min rygg[love].

Tycker ni att jag ska berätta för honom att hag är bög sen vänta ett tag med att säga att jag gillar han?
Vill gjärna ha lite råd om hur jag ska göra.[love][smile]

ÄNDRAT 2012-10-21 23:20

Spana också in:

ckallaanvaara:

Ska krama sen pussa han på kinden imorron


Inte för att vara sån men det kan bli ganska tokigt om han inte alls är gay och du kramar och pussar han på kinden. Tycker absolut du ska ta reda på mer om hur han ligger till, om han är gay eller ej, innan du gör något sådant!

Gör som några andra har tipsat om; fråga vad han tycker om homosexuella eller liknande..

På min skola så är det inte särskilt ovanligt att folk "låtsas" vara "bögiga" med flit, kramas och hålla på..
Henlol:

Inte för att vara sån men det kan bli ganska tokigt om han inte alls är gay och du kramar och pussar han på kinden. Tycker absolut du ska ta reda på mer om hur han ligger till, om han är gay eller ej, innan du gör något sådant! Gör som några andra har tipsat om; fråga vad han tycker om homosexuella eller liknande.. På min skola så är det inte särskilt ovanligt att folk "låtsas" vara "bögiga" med flit, kramas och hålla på..


Sant, ska kanske göra det först[blush]
ckallaanvaara:

En gång när vi spelade kort så kunde han inte spelet så jag fick hjälpa han. Så varje gång det var hans tur så typ la han sig i min famn[love].


så ursött![love] jag tror att han gillar dig, eller så är han bara en snäll, känslig och öppen person.[cute] hur som helst bör du inte kyssa honom förrän ni har umgåtts lite mer privat och du frågat honom om han är gay. han omfamnar faktumet att du är homosexuell, eftersom att han vet och kanske tillochmed bara gör så med dig?(frågetecken) du vill hur som helst inte förlora en så fin person i din närhet, så play it safe bro och fråga om han vill hitta på något.
GAAAAAAAAAY!

Bra, jobbat ! :) Tycker dock att du inte ska vara så framfusig då människor kan reagera olika när människor av samma kön visar tendensen att vara intresserad av samma kön, gör det försiktigt...

Ifall jag vart gay så skulle jag nog känna att skolan är det värsta stället att komma ut från garderoben på, hur känns det för dig? Har du nära vänner som du känner att skulle acceptera dig?
Aengslig:

GAAAAAAAAAY!Bra, jobbat ! :) Tycker dock att du inte ska vara så framfusig då människor kan reagera olika när människor av samma kön visar tendensen att vara intresserad av samma kön, gör det försiktigt... Ifall jag vart gay så skulle jag nog känna att skolan är det värsta stället att komma ut från garderoben på, hur känns det för dig? Har du nära vänner som du känner att skulle acceptera dig?


Aa, dom flesta jag känner tror jag skulle acceptera[smile]