Forumet - Gissa citatet

Gissa citatet

197 0 9
Eller texten, eller vad man nu ska kalla det. Det kan vara från en bok, film, låt, eller vad som helst. Jag tänkte först ha som regel att man inte får använda google, för det känns som det förstör lite, men å andra sidan så går ju inte det att kontrollera (för alla är ju så opålitliga[ops][wink]) plus att det kanske i vissa fall är för svårt utan att använda google.

Det är fritt fram för vem som helst att antingen lägga upp ett (eller flera citat) och att gissa. Jag börjar med fyra stycken. Jag antar att dom flesta känner till den första[crazy]Den andra är nog också rätt känd (tror jag), är nog mest nyfiken på hur många som känner till nr 3 och 4 ^^

1. "I'll be back."
2. "Most of our imports come from foreign countries."
3. "Your love is poetry, my love is sodomy."
4. "My shit stinks much better than yours."

Så... vilka av dom kan ni? Och vem vill leka med mig?[bigsmile][ops]

[love]
kan ingen av dom

här kommer en bra som ingen kan hahaha

"Allt eftersom vi gick framåt sköts raketer från gatlyktorna; med ett skri från djungeln svalde vi asfaltsvägen och husen med sina slutna ögon och pelargonögonfransar; svalde telefonstolparna som skälvde av meddelanden; svalde vildkatter, träd, kullar, häckar, Sabinas labyrintiska leende ett nyckelhål. Dörren jämrade sig när den öppnades. Hennes leende stängdes. En näktergal som plockade bladen från en honungsmättad kaprifol. Mättad av honung. Flöjtfingrar. Huset öppnade sin gröna portmun och svalde oss. Sängen flöt."

haha

Spana också in: