Forumet - Gissa partiet/politikern

Gissa partiet/politikern

1180 0 67
tänkte skriva ner ett fint citat av en politiker jag tror är relativt känd inom det parti han/hon är aktiv inom.

Ni kan sedan gissa vilket parti det gäller, om ni gissar rätt får ni: äran
om ni gissar fel så får ni: skämmas över att ni är dåliga el nått.

men tror ej ngn kmr gissa fel

här kmr citatet iaf:

"Jag som svensk kan inte ens i min hjärna få för mig att våldföra mig på en kvinna. Det ligger inte i mina gener. Vi var inte guds bästa barn här i Stockholm när vi växte upp på femtiotalet. Det ska gudarna veta. Men slog kvinnor gjorde vi aldrig. Och våldtäkter var inte att tänka på."

EDIT: Tar mig friheten att livsförlänga denna lek genom att härmed besluta att tråden fortsätter med att vem som helst får posta genialiska citat från vilket parti som helst, och om ni även lyckas gissa vilken politiker det är får ni givetvis bonuspoäng! Notera dock att endast partiers/politikers citat får postas. // Djeydjey

Spana också in:

Stringburka:

Vi har redan en tråd om retardemokraterna


Efter intygande från Issen låser jag nu upp tråden igen. För det första kan man inte gissa vilket parti i en SD-tråd. För det andra fanns det inget diskussionsunderlag, och därför passar inlägget inte in någon annanstans än i en egen tråd i just Forum X. För det tredje spelar det ingen roll hur retarderade Stringburka tycker att SD är, en moderator skall alltid grunda sina beslut opartiskt.

Dock flyttar jag tråden till Forumlekar.
Kakaoxo:

- ''Det skulle kunna bli en majoritet isbjörnar också, rent hypotetiskt. Det kan man inte veta''

- ''Sunt förnuft säger att det ökar i takt med att minoriteten blir större. ''

- ''Det kan du förvisso ha rätt i, det har jag inte ens brytt mig om att kolla upp. ''


Djeydjey:

"Det finns nästan ingen information att tillgå, men i rimlighetens namn kan man anta att det stämmer." - Jimmie Åkesson, SD


...är min gissning [cute] Min tur:

1. "Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker."

2. "Det är nog lika bra att dottern får veta vilken typ hon har till far. Man måste tänka på att inte skydda fel faktor. Om det är en dotter som blivit utsatt för övergrepp av sin far kanske brevet ger henne mod att berätta."

3. "Många ha senaste veckan försökt ge svaren på varför det gick som det gick i EP-valet. Tänker inte bidra med någon lång utläggning på vad jag tror. Däremot så finns en tanke och en reflektion kopplat till Piratpartiets framgång med många unga män som lagt sin röst på dom för att värna den personliga integriteten. Tänker på statistiken som kom härom dagen som visar att det är ofattbart många unga kvinnor som våldtas av unga män som de känner lite grann eller lite mer.

Och jag får inte ihop det – tycker unga män att integritet är viktig eller tycker de inte det???"

4. "Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet."