Forumet - gjorde bort mig

gjorde bort mig

594 0 46
forsättning på http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=302478&page=1#11254079

gjorde bort mig totalt, ringde personen jag typ, "gillar" för att gratta henne om en sak som hon lyckats med och är väldigt glad över (skriver ej specifikt pga vill inte bli igenkänd). säger att jag är jätteglad för hennes skull och hoppas det går bra, och börjar gråta mitt i. nu verkar det som om det är att hon ska åka bort som fick mig att bli ledsen, och verkar nu klängig etc.
är inte detta jag är ledsen för
hur skulle ni reagerat//trott om ni var i hennes situation?

Spana också in:

Gjorde många misstag med tjejen som var kär i mig och som jag var kär i under högstadiet/början av gymnasiet. Blev aldrig något, främst pga att jag inte tog initiativ i tid. Jag klippte så småningom kontakten med henne för att kunna komma över. Ångrar det. Tog dock kontakt för någon vecka sedan, går bättre än väntat, även om vi kanske aldrig blir lika goda vänner som vi var.

edit: anledningen till att jag klippte var att hon vid ett tillfälle sagt att hon varit kär i mig under 8-9an, jag visste inte hur jag skulle tolka det. Antingen som att hon kanske fortfarande hade känslor, eller att hon inte längre hade och bara ville klargöra det. Jag sade några dagar senare att jag var kär i henne, hon var det inte.

edit2: vi visste aldrig att vi var kära i varandra eller var vi hade varandra, under tiden då båda var det, alltså.

Vet inte riktigt meningen med det jag skrev, men känner igen mig i din situation. Jag tycker att du ska säga som det är till henne, om det går åt helvete så får du väl fortsätta vara vän, om du inte klarar av det så får du klippa kontakten. Skulle gissa på att den relationen du har bidrar mycket till hur du mår. Tror att den relationen jag hade var största orsaken.