Forumet - gjorde polisen rätt?

gjorde polisen rätt?

1369 0 43

En snubbe skrek neger åt mig på torget på natten framför polisen lol... gick mot honom och sa typ "vad är neger???"... men polisen så ut mig att gå iväg. De trodde kanske jag tänkte börja slåss med honom men tyckte hela situationen var komisk och skrattade mest och sökte inte alls bråk? Skeptisk vrf får man ej fråga vad folk menar eller???? Skeptisk

Spana också in:

Nä hn gjorde inte rätt etiskt, men polisen agerade troligen bara automatiskt för att undvika alla former av konfrontationer som kunde urarta, så det behöver inte betyda att hn ansåg att det var du som attackerade eller hade fel eller dylikt. det kan det förstås, men varför inte vara positiv. men jag vet hur irriterande det är när det är en själv folk säger åt trots att det inte var en själv som började och trots att man har rätten på sin sida. man får ta det som att folk säger till den part som har rätten på sin sida därför att den framstår som mer resonabel. 


mynona: Nä hn gjorde inte rätt etiskt, men polisen agerade troligen bara automatiskt för att undvika alla former av konfrontationer som kunde urarta, så det behöver inte betyda att hn ansåg att det var du som attackerade eller hade fel eller dylikt. det kan det förstås, men varför inte vara positiv. men jag vet hur irriterande det är när det är en själv folk säger åt trots att det inte var en själv som började och trots att man har rätten på sin sida. man får ta det som att folk säger till den part som har rätten på sin sida därför att den framstår som mer resonabel.
vet ej varför men kunde inte sluta skratta när jag gick därifrån XD