Forumet - Gjort slut men är fortfarande kär

Gjort slut men är fortfarande kär

393 0 8

Hej på er! 

I veckan tog mitt förhållande slut. Vi hade varit tillsammans i lite mer än en månad. Det tog först slut genom ett misstag, men sen redde vi ut det, men han ville fortfarande ha en paus. Jag förstår inte varför det tog slut, och han har inte gett mig ett riktigt svar. Först så pratade vi varje dag i telefon. Jag är sjukt kär i honom och han har sagt att han har känslor för mig. Nu har han inte svarat på mina sms på flera dagar, men så sa en vän till honom att han inte ville prata med mig, men jag vill gärna reda ut det och prata öga mot öga med honom. Vi har gjort slut, men han behövde tid att tänka på hur han vill ha det.. Jag mår fruktansvärt dåligt över det här och även om det tar slut, så skulle jag vilja prata med honom. 

Hur skulle ni ha gjort? 

Jag kanske ska ge det lite tid, några dagar, och sen höra av mig igen. 

Har ni några tips på hur man får tillbaka ett ex? Han är min första seriösa pojkvän som jag verkligen har känslor för, så jag vill inte att det tar slut. 

Tack på förhand. 

Spana också in:

Tack så mycket.

Han ringde mig ikväll och vi pratade igenom det lite och kom fram till att vi ska vara vänner. Han tror inte att jag är redo för ett förhållande, och han tycker inte att vi känner varandra så bra än, så vi ska vara vänner och lära känna varandra och sen se vart det leder. För han sa att han har känslor för mig, så han vill satsa på mig, men inte nu. Han vill ge det tid.