Forumet - Glassbilen tjuter utanför....

Glassbilen tjuter utanför....

278 0 18
...men har inga kontanter. Glassbilen lär väl knappast ta kort, eller? Det känns inte som det, åtminstone inte här.

Ska jag kanske råna den? Fast jag kan inte springa, för jag sträckte ljumsken idag när vi spelade brännboll och det blev värre för om jag inte hade sprungit så skulle jag ha bränt flera lagkamrater. Så gör man inte. Men nu gör det ont, hur blir man bäst av med det värsta av smärtan? Det stramar åt och spänner längs med hela låret, ända ner till knät.

Ajsing bajsing. [sad]

Spana också in:

timeisrunningout:

Men nu gör det ont, hur blir man bäst av med det värsta av smärtan? Det stramar åt och spänner längs med hela låret, ända ner till knät.


Vila och någon värktablett kanske.
Man inte värma sträckningar och dylikt, så låt bli det.
Varför vet jag inte riktigt, men en danslärare sa det och likaså när mina lagkamrater sträckt till sig under fotbollen så har de bara blivit rekommenderade att vila.
Inga värmekuddar på eller så.
patrick bateman:

den kommer väl bara på fredag?


Kommer tre dagar i veckan varannan vecka här. En dag för varje stadsdel typ. [crazy]

I alla fall, jag hann faktiskt fatt den (fick springa ett par kvarter) men sen köpte jag och Olle varsitt storpaket med isglassar. Hon som körde tyckte vi var söta, "ni är vuxna men ni sprang tusan fortare än något barn jag sett"... Vet ej om jag ska skämmas eller inte. [blush]


Ensamvargen:

Hon hade ont i ljumsken skrev hon ju.


Det hjälpte faktiskt att sitta ner och äta glass! Kanske det berodde på sittandet lite också, men annars tror jag helhjärtat att det var glassen som gjorde susen.
timeisrunningout:

Kommer tre dagar i veckan varannan vecka här. En dag för varje stadsdel typ.


soft
timeisrunningout:

I alla fall, jag hann faktiskt fatt den (fick springa ett par kvarter) men sen köpte jag och Olle varsitt storpaket med isglassar. Hon som körde tyckte vi var söta, "ni är vuxna men ni sprang tusan fortare än något barn jag sett"... Vet ej om jag ska skämmas eller inte.


du borde inte skämmas av det

skulle gjort mig glad