Aviseringar
Rensa alla

Glassiga glassar


Ämnesstartare

Sådärja, här har vi mina kommentarer på glassen! Om nom nom.. Och Erik, inga bilder på mig där jag ser ut som en semi-retarded monkey!

- - -

Daim Päron
Betyg: 2/5
Jag säger som Tele2-fåret: ”we allready have a great product”, varför ändra på ett vinnande koncept? Daim ska vara daim med vanilj och inget annat. Päronglassen känns som en patch vi hade klarat oss bra utan.

Magnum Ghana
Betyg: 2/5
Meningen med den här glassen verkar inte vara själva smaken, utan att den är RFA-märkt. Regnskogsvänligt är en fin tanke som såklart skall uppmuntras, men glass ska vara gott och den här nyheten smakar skog.

Twister
Betyg 3.5/5
Det är knappast ett gott tecken att jag fick spendera fem minuter med att lista ut vad den vita delen av glassen hade smak av. Tydligen var det annanas. Men när jag visste vad det var så blev det plötsligt lättare att svälja. En läskande favorit som fått sig ett lyft!

Ninjaglassen
Betyg: 1/5
Den vita glasspinnen var god, de andra smakade äckligt, äckligare och apelsinskal. Inget man vill betala för, men kanske tvinga någon annan att bjuda en på för att få de coola gnuggis-tatueringarna som medföljer.

Cornetto Enigma (den med hallon?)
Betyg: 4.5/5
Den här glassen är utan tvekan årets bästa nyhet. Hade det inte varit så mycket choklad hade betyget blivit en femma! Hallonsåsen smakar himmelskt, glassen är gräddigt rik i smaken och jag vill bara ha mer, mer, MER!

Solero
Betyg: 1/5
Tänk dig att du skalar en apelsin och lägger allt det vita från skalets insida en en form som du stoppar i frysen. Några timmar senare kan du läska dig med något som smakar likt den nya Soleron gör. Det smakar inte gott och dessutom innehåller den massor av fruktkött som bara fastnar mellan tänderna.

Ben & Jerry
Betyg: 4/5
Ben & Jerry levererar ännu en burk beroendeframkallande, ångestdämpande och fullfjädrad ”dagen efter”-glass. Marielle ville gifta sig med den här glassen och jag kan bara konstatera att jag förr eller senare skulle vara otrogen om jag gjorde detsamma. Inte läskande alls!

Cornetto Hasselnöt
Betyg: 3/5
Hade de smackat på med lite mer vit choklad på toppen så hade glassen varit toppen. Nu känns den mest som en mindre välsmakande kusin till Magnum Mandel.

Cornetto Choklad
Betyg: 1/5
Att det kan bli för mycket av det goda är den här nyheten ett bra exempel på. Det blir kaka på kaka med den här mängden choklad. Dessutom smakar det som billig Lidl-choklad och jag skulle för mitt liv inte orka äta upp hela glassen. Alldeles för mastig!


   
Citera
Ämnesetiketter

Fint, jag lägger upp en ny tråd där vi samlar alla och kan korra där.


   
SvaraCitera

Tråden raderad från Redaktionen/Planering & Arbetsuppgifter


   
SvaraCitera