Forumet - glor mycket på andra tjejer...?

glor mycket på andra tjejer...?

477 1 10
hej, jag och min tjej har nu vart tillsammans  i 1 år typ och vi har lite problem som vi skulle vilja ha hjälp med. 
sen jag o hon blev tillsammans  har  hon klagat på att jag glor mycket  på andra tjejer vilket jag inte har någon  aning  om o när jaa säger emot o att jag inte gör det så blir hon jävligt  sur. 
min fråga då,  
vad kan jag göra  för att hon inte ska tänka på att jag gör det när jag själv inte tycker  det?

tacksam för svar! 
Humm.... fråga henne ( nästa gång hon tar upp det ) typ "hur det ser ut" när du glor och varför du skulle glo när du redan har en så underbar tjej som henne ( om du nu tycker det ) och försök liksom säga emot. Finns enligt mig inte så mycket att göra. Kanske överdrivet "icke glo" på andra men det blir ju jäklarns jobbig när man inte får har blicken som sveper förbi någon annan. 
hon säger att jaa vrider på huvudet  o kollar när någon går förbi, o jag har berrätta  för  henne  att man ser det med ögonvrån  o då kan man inte stå emot  o man måste  se vem det  är.  hon gör samma sak men jag lägger ej märke till det + plus att hon går ut o sätter sig på krogen med någon tjejkompis men när jaa sett henne efter de att hon gått ut så sitter hon med killar runt bordet o ja får ej prata med ngn tjej o gör ej det....

va ska jaa göra?Spana också in: