Forumet - gnälla

gnälla

187 0 19

Spana också in:

Ögon i en plåthink:

Gör 1 lång utläggning behandlande din situation, så att vi har något att gå på. Va.


tänker inte, inte igen.

kan ta 1 kort utläggning
blev utfryst i ettan, tappade då en del närvaro pga mådde dålgit av det. klagade hos mentor som tyckte att jag ej skulle vara ledsen för att de inte ville ligga med mig då de ej intresserar sig för tjejer än [tard], tyckte mentor var dum i huvet och så rullade ettan på.

Fick lägenhet under sommarlovet innan tvåan, orkar ej med allt ansvar och att jag ej får ha min lägenhet ifred, sjukskrevs på 50% pga asen i skolan. (är så kallat "utbränd"). Skolan och soc rullar på med sina krav, berättar för mig hur misslyckad jag känner mig som inte klarar av skolan, men är ej villiga att ta bort de kurser jag inte kommer kunna få betyg i. "för vad blir det då, då blir det ju inget program du går om du läser enstaka kurser". Jag tvingas ha idrott med 30 killar som glor ögonen ur sig på min säckiga t-shirt och joggingbrallor, jag beviljas ej idrott på annan plats eller sätt, då inte fysiskt skäl föreligger. "då skulle ju många börja ha annan idrott förstår du väl".

en rad dumma saker skolan gjort, följt av dumma saker soc gjort, som gör mig till den jag är idag: expert på att gråta.
Det är bra, då börjar det hända grejer eftersom de har ögonen på sig.

Har ej gått ut i media, men tex när någon handlat fel har jag kontaktat dennes högste chef, i olika sammanhang. Det brukar vara effektivt.

"Skolinspektionen
Skolinspektionen är tillsynsmyndighet för skolan. Det betyder bland annat att de kontrollerar att kommunerna sköter skolorna enligt de regler som finns.

Om du är missnöjd med något i skolan ska du i första hand vända dig till din lärare och sedan till rektorn. Är du inte nöjd med deras svar kan du, om det är en kommunal skola, kontakta styrelsen för skolorna i kommunen. Ofta finns det en förvaltningschef eller liknande att vända sig till."
Titta på kommunens hemsida och maila människan kanske?