Forumet - Go. användarv. ;-)

Go. användarv. ;-)

50 0 2
URL:Error sekretessöversikt
Omfattning
Detta meddelande gäller URL:Error produkter, tjänster och webbplatser över hela världen (som tillsammans utgör URL:Error ”tjänster”). Personlig information och annan information som vi samlar in

URL:Error samlar in personlig information när du registrerar dig för en URL:Error-tjänst eller på annat sätt frivilligt tillhandahåller sådan information. Vi kan kombinera personlig information som samlas in från dig med information från andra URL:Error-tjänster eller tredje part för att ge dig en bättre användarupplevelse. Bland annat kan vi anpassa innehåll åt dig.
URL:Error använder cookies och annan teknik för att förbättra din upplevelse på nätet, samt för att lära oss hur du använder URL:Error tjänster för att förbättra kvaliteten på våra tjänster.
URL:Error servrar registrerar automatiskt information när du besöker vår webbplats eller använder någon av våra produkter, inklusive webbadress, IP-adress, webbläsarens typ och språk samt datum och tid för din förfrågan.
Läs mer i den fullständiga sekretesspolicyn.
Användning
Vi kan använda personlig information för att tillhandahålla de tjänster som du har begärt, bland annat tjänster som visar anpassat innehåll och annonsering.
Vi kan även använda personlig information för granskning, undersökning och analys för att driva och förbättra URL:Error teknik och tjänster.
Vi kan dela samlad icke-personlig information med tredje part utanför URL:Error.
När vi använder tredje part för att hjälpa oss att behandla din personliga information kräver vi att de arbetar i överensstämmelse med vår sekretesspolicy och att de vidtar andra lämpliga åtgärder för konfidentialitet och säkerhet.
Vi kan också dela information med tredje part under begränsade förhållanden, till exempel vid juridiska processer, för att förhindra bedrägerier eller skador samt för att skydda vårt nätverk och våra tjänster.
URL:Error behandlar personlig information på våra servrar i USA och i andra länder. I vissa fall behandlar vi personlig information på en server utanför ditt eget land.
Läs mer i den fullständiga sekretesspolicyn.
Dina val
När vi frågar efter personlig information erbjuder vi dig alternativ där det är möjligt. Mer information om dina alternativ för de olika tjänsterna finns i sekretessmeddelandena eller i Vanliga frågor för olika tjänster.
Du kan låta bli att tillhandahålla personlig information och/eller avböja cookies i din webbläsare, men då kanske vissa av våra funktioner eller tjänster inte fungerar som de ska.
Vi strävar efter att ge dig åtkomst till din personliga information vid förfrågan, och att låta dig korrigera informationen om den är felaktig och ta bort den när det är möjligt.
Läs mer i den fullständiga sekretesspolicyn.
Mer information
Läs sekretessmeddelandena i navigeringsfältet till vänster om du vill ha information om särskilda tjänster från Google. Du kan även läsa sidan URL:Error Hjälp. URL:Error deltar i EU-/USA-programmet Safe Harbor.

Mer information om våra sekretessmetoder finns i den fullständiga sekretesspolicyn. Om du har fler frågor om din sekretess och om URL:Error kan du kontakta oss här. Observera att vi inte svarar på frågor som inte har med Googles sekretesspolicy att göra.

©2009 Google – Hem – Om URL:Error – Sekretesspolicy – Användarvillkor