Forumet - go go power rangers!

go go power rangers!

343 0 17
Myksa:

Aldrig sett. Verkar häftigt. [blush]


det var häftigt för 14-15 år sedan eller när jag nu kan tänkas ha tittat på det [blush] hade det inspelat på vhs, heh

står såhär på wikipedia
I Sverige visades den i TV 3 men drogs in efter att ha kritiserats för att ha varit orsaken till att den 5-åriga flickan Silje i Trondheim i Norge den 15 oktober 1994 blev ihjälsparkad av jämnåriga barn som sades ha blivit inspirerade av serien, och debatt uppstod i den så kallade Siljefallet. [1] Serien blev omtalad, men andra beskyllde sammankopplingen för att vara felaktig.
[tard]

Spana också in:

enhimmelskdrog:

oj! men trodde inte folk tittade på det längre. tittar du på de gamla avsnitten då? kommer inte ihåg om det är film eller avsnitt ens, eller både och.


mighty morphin' power rangers, första serien. avsnitt. finns på torrentbutiken, det är rätt skön ströunderhållning till och från.
enhimmelskdrog:

kommer inte ihåg om det är film eller avsnitt ens, eller både och


Både och, Brukade titta på det innan dem avsluta/bannade det från tv, tyckte sedan min kusin var så jävla cool efter att ha fått tag på deras film på VHS..

PS. För extra nostalgi så gjorde jag en snabbtitt på wikipedia, tydligen så går det fortfarande på tv och är uppe i 19 säsonger [chocked]. Senaste säsongen är från 2011 och heter "Power Rangers Samurai", ett klipp;