Forumet - god morgon

god morgon

264 0 21

Spana också in:

Vaknade nyss. Eller vaknade för tre timmar sen och för fem timmar sen men somnade om. Skönt att sova dock. Ska äta frukost och dricka kaffe och sen ska jag träna. Ska nog plugga lite också och sen tror jag att jag ska iväg med mina polare och gå på barnkalas fast med öl.


internet:
mår bra nu
ska du till havet?


Knegaren: Alltid. Oavsett

bra


Nintendo: Varför är de arga? 

Jag mår ganska bra. Ska snart äta glass, ska bara vänta på att den fryst klart. Och så ska jag göra chokladsås till, tror jag. 

Har idag: tittat på Doctor Who. Pimplat kaffe.

för att de sa till mig att jag alltid var sur, elak och negativ och kommer att vara sådan när jag är gammal också, och så retades de som om de var tre år gamla med orden 'nanananananana'. jag sa att jag inte alls var elak och att jag inte gillade att de 'skämtade' över saker som gör mig ledsen, och jag blev arg. jag får inte bli arg eller säga ifrån så nu är de arga och utesluter mig. 
vad är det för glass?

iddqd: Vaknade nyss. Eller vaknade för tre timmar sen och för fem timmar sen men somnade om. Skönt att sova dock. Ska äta frukost och dricka kaffe och sen ska jag träna. Ska nog plugga lite också och sen tror jag att jag ska iväg med mina polare och gå på barnkalas fast med öl.
vad pluggar du? satan jag skulle ju träna idag

amsi: för att de sa till mig att jag alltid var sur, elak och negativ och kommer att vara sådan när jag är gammal också, och så retades de som om de var tre år gamla med orden 'nanananananana'. jag sa att jag inte alls var elak och att jag inte gillade att de 'skämtade' över saker som gör mig ledsen, och jag blev arg. jag får inte bli arg eller säga ifrån så nu är de arga och utesluter mig. 
vad är det för glass?
Vilket otrevligt beteende av dem. Barnsligt. 
Hallonglass gjord på kvarg!

passe aro : Är på jobbet. Brygger kaffe. Ska träna om cirka 90 minuter och sedan ska jag äta något tjockt, dra hem och bänka mig framför TVn och CL i fotboll. Dricka någon öl och äta lite godis till det. Sedan ska jag nog läsa lite.

Summerar min dag rätt bra.

vad jobbar du med? har aldrig fattat. 

iddqd: Pluggar datavetenskap och ska läsa på lite inför en tenta i algoritmer samt pilla på en slutrapport i en kurs om matematisk modellering.
låter tråkigt men du kanske gillar det.

iddqd:
Matte på hög nivå är faktiskt jävligt kul, man får använda sin kreativitet rätt mycket. Tycker det är lite synd att den matte man lär sig i grundskolan och gymnasiet är så stel och tråkig. Det borde göras något åt det.
så är det nog. men bra att du gillar det! jag dka läsa till matte c, hoppas att jag klarar av det.