Forumet - Godartad Lägesyrsel

Godartad Lägesyrsel

300 0 4
Jag har haft Godartad Lägesyrsel ett bra tag nu, inte konstant förstås men haft attacker av det.

Jag har varit hos vårdcentralen två gånger och ha fått samma svar, man kan inte göra nått åt det.

Det är helt otroligt jobbigt eftersom det kommer HELT plötsligt, jag kan sitta helt stilla framför datorn, eller kan jag gå som vanligt.

För en vecka sen fick jag det första gången när jag gick, BAM sa det, en halv sekund senare hade jag nästan kört i ansiktet i marken. Helt otroligt hur det kändes dom sekundrara, precis som gravitationen har fått fnatt!

Tidigare har det inte varit ett "stort" problem men nu! När det kan hända även när jag går och kanske till och med när jag kör moped eller bil!

Eftersom man aldrig vet när det kan komma så kan man aldrig vara säker, vilket också menas att man i princip är handikappad, tänk om jag är ute och kör i trafiken och detta händer!
Eller jag kanske går utefter en väg och får en yrsel attack, då är jag död på störten.

Nu går jag i gymnasiet och livet blir viktigare och viktigare, hälsan måste vara på topp hela tiden så man inte hamnar efter.

Jag räds nu att jag kommer ha ännu mindre chanser och få ett vettigt jobb pga detta, eftersom jag kommer definitivt inte få något jobb som resulterar dagliga risker... Blir isåfall sitta framför dator, fast på jobb. Vilket jag inte vill.

Nu vidare till frågan, denna idiotiska sjukdom, är den helt ostoppbar och kronisk för hela livet ut? Då har just min livskvalité sänkts oerhört.
Finns det ingen operation som klämmer fast dom där jävla kristallerna så man inte får problemet?

Spana också in:

kampfwurst:

Jag räds nu att jag kommer ha ännu mindre chanser och få ett vettigt jobb pga detta,


Även om du skulle dras med detta livet ut så behöver du för den skull inte sitta tjudrad vid en dator till pensionsdags. Det är väl bara yrkeschaufför, svetsare och sånt du kan glömma.